.

16 Ιαν 2020

"Επιστολή αμέριστης στήριξης στην Κοινότητα Παλαιοχωρίου σχετικά με το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Τράπεζας EUROBANK."

Την αμέριστη στήριξη του με επιστολή εξέδωσε ο Βουλευτής Ν. Χαλκιδικής Πάνας
Απόστολος στην ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Παλαιοχωρίου για την ανακοίνωση σχετικά με το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Τράπεζας EUROBANK Παλαιοχωρίου.
Ο κ. Πάνας δήλωσε: "Σε αυτές τις πρωτοβουλίες, που ενισχύουν τις τοπικές κοινότητες και παρέχουν τη δυνατότητα να μη θεωρηθούν αποκλεισμένες κοινωνικά αλλά και οικονομικά, όπου χρειαστεί θα παρέμβω με όλες τις απαραίτητες θεσμικές ενέργειες."


Διαβάστε ολόκληρη την Επιστολή:
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΣ
Βουλευτής Χαλκιδικής – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
Ν.Μουδανιά, 16/01/2020
Αρ.Πρωτ.:Φ-1/-8-
ΠΡΟΣ: - Πρόεδρο της Κοινότητας
Παλαιοχωρίου
κ.Κατσιαρμά Γρηγόριο
ΚΟΙΝ: - Αντιδήμαρχο κ.Αυγερινό
Νικόλαο.
- Αντιπρόεδρο του
Αριστοτελείου Πνευματικού
Κέντρου κ.Καραντώνα Ελένη
ΘΕΜΑ: «Επιστολή στην Κοινότητα Παλαιοχωρίου σχετικά με το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Τράπεζας EUROBANK».
Κύριε Πρέδρε,
Ως Βουλευτής του Νομού Χαλκιδικής εκφράζω την αμέριστη στήριξη στην όμοφωνη απόφαση (ημ/νία:15/01/2020) του Συμβουλίου της Κοινότητας Παλαιοχωρίου για την ανακοίνωση σχετικά με το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Τράπεζας EUROBANK Παλαιοχωρίου.
Είναι απόλυτα κατανοητό , ότι το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί πολίτες της Βορειοανατολίκης Χαλκιδικής και κρίνεται αναγκαίο να παραμείνει, καθώς η έλλιψή του θα προκαλέσει πολλάπλές δυσκολίες στην καθημερινότητα πολλών εργαζομένων, συναταξιούχων αλλά και επιχειρηματιών , ενώ θα αποτέλεσει σημαντικό πλήγμα στην ανάπτυξη της περιοχής.
Σε αυτές τις πρωτοβουλίες, που ενισχύουν τις τοπικές κοινότητες και παρέχουν τη δυνατότητα να μη θεωρηθούν αποκλεισμένες κοινωνικά αλλά και οικονομικά, όπου χρειαστεί θα παρέμβω με όλες τις απαραίτητες θεσμικές ενέργειες.
Με τιμή
ΠΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Βουλευτής Χαλκιδικής
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Βουλής 4, 105 62 Αθήνα – τηλ.: 210 321 9507, fax: 210 370 6527
Χρυσοστόμου Σμύρνης 22, 632 00 Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής – τηλ.: 23730 26740, 23730 26522

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου