.

18 Νοε 2019

''ΕλατοΓιορτή'' στο Νεοχώρι Χαλκιδικής


Tο ''Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο'' του Δήμου Αριστοτέλη σας προσκαλεί να γνωρίσετε μία από τις πολλές μορφές
εναλλακτικού τουρισμού όπως αυτές απαντώνται στην Ανατολική Χαλκιδική, συνθέτοντας το πολύπλευρο τουριστικό προϊόν της: πρόκειται για την ''ΕλατοΓιορτή'' η οποία φιλοδοξεί να τοποθετήσει το Νεοχώρι στο ''κάδρο'' των ελατοπαραγωγών   περιοχών της ανατολικής Χαλκιδικής και να προωθήσει την έλατο καλλιέργεια ως πρωτογενή δραστηριότητα ανάμεσα στο Χολομώντα και στις πλαγιές του Αριστοτελικού  Όρους.
   Η πρωτοβουλία θα καταγραφεί από Έλληνες και Ευρωπαίους εκπροσώπους Τύπου καθώς συγκεντρώνει το παζλ μιας δημοσιογραφικής επισκέπτης που θα τοποθετήσει τους καλεσμένους στο ίδιο τραπέζι και τους ντόπιους, ώστε να να γίνουν όλοι κομμάτια της ψυχής και της καθημερινότητάς μας!
    Για την διοργάνωση της εκδήλωσης συνεργάζονται: ηΤοπική Κοινότητα Νεοχωρίου, ο  Σύλλογος Γυναικών Νεοχωρίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου και οι Ελατοπαραγωγοί Νεοχωρίου.

 Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

4 σχόλια:

Τί γίνεται ρε παιδιά? Super Δήμαρχος, τί ομαδάρα είναι αυτή που πετάει?
Και εδώ αναρωτιόμαστε πόσα χαμένα χρόνια...

Συγχαρητήρια στο Αριστοτέλειο και σε όλη την ομάδα του, που όπως φαίνεται, έχει ως στόχο την απογείωση του Δήμου μας τουριστικά άλλα και πολιτισμικά. Συνεχίστε έτσι θα είμαστε αρωγοί σε τέτοιου είδους προσπάθειες.

ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ@@Ο ΜΑΤΙΑ. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ.

μαρία ετοιμάσου, έρχεται δημοτικό συμβούλιο. τους έσκασες.

Δημοσίευση σχολίου