.

15 Σεπ 2019

Μπράβο Λεβέντη ΒΕΛΛΙΟ…!!

Καλά ρε μάγκες ηθελα να ξερα πόσο κορόιδα πρέπει να είναι
οι μεγαλομέτοχοι των μεγάλων μας ομάδων και ψάχνουν για σέντε φορ στην Αφρική, στην Αργεντινή και δεν ξέρω εγώ πού αλλού σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Ενω παλικάρια που βάζουμε γκολ με κινήσεις παίκτων παγκοσμίου κλάσεως τους αφήνουν και περιπλανώνται από δω και από κει να παίξουνε ποδόσφαιρο. Είναι να μας κλαίνε οι ρέγγες με αυτές τις πρακτικές και αναφέρομαι σε αυτό το παληκάρι τον ΒΕΛΛΙΟ και γράφω το όνομά του με κεφαλαία γράμματα γιατί έτσι πρέπει να γραφτεί.
Εβγαλε την προηγούμενη Κυριακή στη Λαμία ένα γκολ βγαλμένο μέσα από τη μαγεία του πραγματικού ποδοσφαίρου, γκολ παγκοσμίου κλάσεως και αυτος ο Λεβέντης χθες μας ξανά έβγαλε πάλι τα μάτια βάζοντας δύο γκολ.


Το δεύτερο ομως ήταν πάλι γκολ παίχτη παγκοσμίου κλάσεως, πάνω στην κίνηση με μεγάλη ταχύτητα έκανε “χαζό” τον Κρέσπο και φτάνοντας απέναντι από τον Πασχαλάκη τον άφησε παξιμάδι, με πλασέ που δεν έχω ξαναδεί .Αν αυτά τα γκολ τα χει βάλει ο Ελ Αράμπι η ο Ακπμοπ η οποιοσδήποτε αλλος ακριβοπληρωμένος αμφιβόλου αξίας επιθετικός των μεγάλων ομάδων μας, θα είχαν τρέξει οι πρόεδροι άρον-άρον να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.
Ενώ αυτόν τον δίμετρο τον πάληκαρο τον Βέλλιο, το όνομά του μέχρι και προχθές τον αγνοούσαν οι πάντες και πουθενά δεν αναφερόταν. Αυτοί τελικά είμαστε και αυτό που λένε όλοι ότι δεν υπάρχουν ταλέντα στην Ελλάδα μάλλον διαψεύδεται.
Ας μου βρει κάποιος φίλος του ποδοσφαίρου την τελευταία δεκαετία αν έχουνε ξαναμπεί τέτοιας κλάσης γκολ σαν αυτά που έβαλε ο Βέλλιος, τις τελευταίες δύο αγωνιστικές σε όλη την Ευρώπη.
Εγώ θα γίνω αστροναύτης και θα κάνω κωλοτούμπες δημόσια. Βγάζω το καπέλο μου σε αυτό το παλικάρι αγαπώ το ποδόσφαιρο και το παρακολουθώ πάνω από 50 χρόνια.
Τετοια σπάνιας ομορφιάς γκολ είχα να δω από το Μουντιάλ του 1970 τοτε που τα βάζανε μόνο οι παλιοί αρχιμάστορες Βραζιλιάνοι παίκτες που μιλάγανε με τη στρογγυλή θεά και δεν τους χάλαγε ποτέ χατίρι.
Τι άλλο πρέπει να κάνει ρε παιδιά αυτός ο παίκτης για να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον, μόνο για αυτά τα δύο γκολ που έβαλε τα οποία πρέπει να δείχνονται ανελλιπώς τουλάχιστον για μία πενταετία σε όλες τις αθλητικές ποδοσφαιριστές εκπομπές, πρέπει να πάρει τουλάχιστον ένα μεγάλο μπράβο, από όλους τους φιλάθλους ανεξαρτήτως ομαδικών προτιμήσεων.

Μπράβο λεβέντη ΒΕΛΛΙΟ….!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου