Ροή Ειδήσεων

16 Αυγ 2019

Ο Καιρός το Σαββατοκύριακο στην Χαλκιδική

Άστατος  θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή αλλά και αύριο
Σάββατο.
Σήμερα  Παρασκευή το μεσημέρι με το πέρασμα διαταραχής θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες σε όλο το ορεινό τμήμα του νομού, ενώ θα επηρεαστούν και η Σιθωνία και το Άγιον Ὀρος.
Δεν αποκλείεται οι καταιγίδες να έχουν κατά την εκδήλωσή τους ηλεκτρικές εκκενώσεις αστραπές κεραυνούς καθώς και απότομη αύξηση της έντασης των ανέμων οπότε δείχνουμε την ανάλογη προσοχή εκείνες τις ώρες.
Αργά προς το βράδυ ο καιρός θα καθαρίσει εκ νέου, αλλά μέσα στην νύχτα προς το Σάββατο και μέχρι το πρωινό θα εκδηλωθούν και πάλι τοπικές καταιγίδες στα παραθαλάσσια τμήματα οπότε και πάλι χρειάζεται προσοχή την νύχτα της Παρασκευής ως το πρωί του Σαββάτου σε θαλάσσιες δραστηριότητες.
Το μεσημέρι του Σαββάτου ο καιρός θα είναι καλός στα παραθαλάσσια τμήματα ενώ θα συννεφιάσει στα ορεινά με μικρή πιθανότητα όμως για πρόσκαιρες μπόρες.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλες τις περιοχές με ηλιοφάνεια και ευχάριστες θερμοκρασίες κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο θα κυμαίνεται από 26 ως 28 βαθμούς Κελσίου.
Από την Δευτέρα και μετά μπαίνουμε και πάλι σε καλοκαιρινούς ρυθμούς καιρού με ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.
Οι καλύτερες ώρες για το μπάνιο στην θάλασσα θα είναι σήμερα νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα καθώς και από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά καθώς και ολόκληρη την Κυριακή.
θερμοκρασία στην θάλασσα κατά μέσο όρο γύρω στους 28 με 29 βαθμούς στην επιφάνεια.
Στον Πολύγυρο θα εκδηλωθεί σήμερα  καταιγίδα πιθανόν ισχυρή το μεσημέρι και το Σάββατο πολύ μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρη μπόρα ενώ θα δροσίσει με την θερμοκρασία Σάββατο και Κυριακή να μην υπερβαίνει τους 26 βαθμούς.
Υπολογίστε και στα Μουδανιά σήμερα το μεσημέρι πέρασμα βροχής και καταιγίδας, και βροχή ή καταιγίδα την νύχτα προς το Σάββατο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου