.

17 Ιουν 2019

Μακεδόνας δήμαρχος, δεν εξελέγη ούτε δημοτικός σύμβουλος !!!

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών είχαμε στην Χαλκιδική.
Στον Δήμο Αριστοτέλη ο νυν δήμαρχος Γιώργος Ζουμπάς, δεν εξελέγη ούτε καν δημοτικός σύμβουλος !!!

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, δήμαρχος Αριστοτέλη εξελέγη ο Γιάννης Μίχος.
Τον Απρίλιο του 2015, σε μία πρωτοφανή για τα Ελληνικά χρονικά ενέργεια, παραιτήθηκε από το αξίωμα στο οποίο τον εξέλεξαν οι δημότες, χωρίς να δώσει κάποια πειστική εξήγηση για την πράξη του αυτή και τη θέση ανέλαβε ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Ζουμπάς.

Στις δημοτικές εκλογές που διεξήχθηκαν λίγες μέρες πριν, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς, διεκδίκησε μία θέση στο νέο δημοτικό συμβούλιο, με το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου Αργύρη Τσακνή.

Ο Γιώργος Ζουμπάς εισέπραξε την καθολική αποδοκιμασία των δημοτών του, καθώς λαμβάνοντας 537 σταυρούς προτίμησης, δεν εξελέγη.

Από τους 14.687 δημότες που ψήφισαν στον Δήμο Αριστοτέλη, ο συνδυασμός του κυρίου Τσακνή έλαβε 5.072 ψήφους, το 36,05 %, λαμβάνοντας την δεύτερη θέση.
Ο συνδυασμός "Ομοφωνία"  με υποψήφιο δήμαρχο τον Στέλιο Βαλιάνο,  λαμβάνοντας το 54,88% των ψήφων κέρδισε την εκλογική μάχη πανηγυρικά από την πρώτη Κυριακή.

Υπάρχουν πολλές εκτιμήσεις για την καθολική αποδοκιμασία του δημάρχου Ζουμπά, με κυριότερη αιτία σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, την ανυπαρξία του Δήμου στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούσαν τους δημότες, σε αυτά τα τέσσερα και πλέον χρόνια της δημαρχίας του.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε επίσης στην συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών, η πλήρης σιωπή του δήμου στο θέμα της "συμφωνίας των Πρεσπών".

Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι δήμοι της Μακεδονίας που δεν έλαβαν κάποια απόφαση σχετικά με την επίμαχη συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την γειτονική χώρα, με τον Δήμο Αριστοτέλη να συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς.
Τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Ζουμπάς, προτίμησε την σιωπή, στο φλέγον για όλους τους Μακεδόνες αυτό θέμα.

Το αποτέλεσμα αυτό, αποτέλεσε πραγματικό κόλαφο για τον Δήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη της Χαλκιδικής και είναι ακόμη θέμα συζήτησης σε όλη την περιοχή, αλλά και σε όσους ασχολούνται με τα εκλογικά και κοινωνικά ζητήματα στην Μακεδονία γενικότερα

3 σχόλια:

Τέτοια ξεφτίλα δεν ξανάγινε. Ρωτήστε να μάθετε πόσες ψήφους πήρε μέσα στο χωριό του την Ιερισσό. Άκουσα ότι πήρε 84 ψήφους εκεί που ψήφισαν 2500 ανθρωποι. Ανίκανοι όλοι μαζί να δια χειριστούν και τα πιο μικρά προβλήματα των χωριών μας. Βέβαια σε αυτόν που την κοπανησε από την θέση του δημάρχου την προηγούμενη φορά, του κόστισαν και αυτές οι εκλογές λίγο παραπάνω, αλλά τα κατάφερε μια χαρά. Τους πήγε στον πάτο από την πρώτη Κυριακή και με 5 υποψήφιους δημάρχους. Αυτό έγινε μόνο στον Δήμο μας. πουθενά αλλού στην Ελλάδα δεν κέρδισε δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή με 5 υποψήφιους δημάρχους. Έτσι φαίνεται η πλήρης ανικανότητα της τρισαθλιας παρέας που διοικουσε τον δήμο μας και που μας αποχαιρετά.
Μας πήγατε δέκα χρόνια πισω. Ντροπή σας.

Ανθρωποι υπερβολικά λίγοι, δυστυχώς εκμεταλλευόμενοι μια πρωτόγνωρη κατάσταση στο δήμο μας, βρέθηκαν στη διοίκηση του.

Η υπεροψία και ο τρόπος που μιλούσαν όλα αυτά τα χρόνια στους πολίτες του δήμου, πληρώθηκαν και πιστώθηκαν στις εκλογές. Η επιλογή των πολιτών του δήμου Αριστοτέλη ήταν απολύτως ξεκάθαρη, χωρίς να αφήνει περιθώριο για καμία ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος!

Τα κουβαδάκια σας κ σε άλλη παραλία πιδούδια.....

Η έκπληξη θα ήταν να έβγαινε...

Δημοσίευση σχολίου