.

11 Ιαν 2019

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ στην Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κ.
Μακεδονίας του ΚΚΕ δίνει στη δημοσιότητα τους υποψηφίους Δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Κ. Μακεδονία, που στηρίζει το ΚΚΕ.

Οπως αναφέρει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας: «πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων.  Από τους υποψήφιους δημάρχους 9 είναι γυναίκες. Επίσης πάνω από το 45% των υποψηφίων είναι κάτω από 50 χρονών. Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας είναι ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ στους Δήμους της Χαλκιδικής παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η Τομεακή Επιτροπή στο Δημαρχείο Πολυγύρου.
Υποψήφια Δήμαρχος Πολυγύρου

Αγγελική Χριστιανού
Συνταξιούχος νηπιαγωγός, 60 ετών. Πτυχιούχος της σχολής Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης. Γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Χαλκιδικής.  Δημοτική Σύμβουλος στον δήμο Πολυγύρου. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Χαλκιδικής του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη

Κυριάκος Παρθενιάδης
Οικονομολόγος, 26 ετών. Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα «Logistics και Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού» του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Στο πανεπιστήμιο δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα και για 4 χρόνια ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών της σχολής του. Είναι γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Χαλκιδικής του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Κασσάνδρας

Πρόδρομος Ποτίογλου
Αγρότης, 59 ετών. Εργάστηκε ως ναυτεργάτης στη Γερμανία και σήμερα ασχολείται με τη μελισσοκομία.  Δημοτικός στον Δήμο Κασσάνδρας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας

Παναγιώτης Κολογκούνης
Αγρότης, 25 ετών. Σπουδαστής στο τμήμα Επισκευής και Συντήρησης Γεωργικών Μηχανημάτων. Δραστηριοποιήθηκε στο αγροτικό κίνημα.


Υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας

Παντελής Λάζαρος
Αυτοαπασχολούμενος στον κλάδο επισιτισμού-τουρισμού, 30 ετών. Έχει σπουδάσει στο Δ.ΙΕΚ Επανομής Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων. Διατέλεσε πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΣΥ.Σ.Δ.ΙΕΚ. Είναι μέλος του Συλλόγου Τουριστικών καταλυμάτων Σάρτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου