.

24 Οκτ 2018

Με τι καιρό θα κάνουμε... παρέλαση στην Χαλκιδική;
Την νύχτα προς την Πέμπτη θα έχουμε αλλαγή στον καιρό μόνο ως προς τους
ανέμους.


Με την αλλαγή της ημέρας θα επικρατήσουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι που θα φτάσουν στις περιοχές που δείχνει ο χάρτης τοπικά και τα 7 μποφώρ και θα είναι αρκετά ψυχροί αφου θα μεταφέρουν ψυχρές αέριες μάζες από τα βαλκάνια.
Οι περιοχές που δείχνει ο χάρτης θα έχει τις μεγαλύτερες εντάσεις ανέμου και στην θάλασσα τον μεγαλύτερο κυμματισμό οπότε δείξτε την ανάλογη προσοχή.

Η Πέμπτη λοιπόν θα είναι μία μέρα μεν με ηλιοφάνεια αλλά με ισχυρούς ανέμους ως το μεσημέρι και ψύχρα κυρίως στα ορεινά που το μεσημέρι η θερμοκρασια δεν θα ξεπερασει τους 12 βαθμους και τους 17 στα πεδινα τμηματα με χαμηλη υγρασία λόγω των ανέμων που θα εξασθενήσουν όμως μέχρι το βράδυ .
Την Παρασκευή  ανήμερα του Αγ. Δημητρίου ο καιρός θα είναι πολύ καλός με ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας την ημέρα και κρύο την νύχτα και νωρίς το πρωί και εξασθενημένους ανέμους.
Το ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ θα επικρατήσουν ήπιες καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και τοπικές ομίχλες το πρωί ενώ από πλευράς ανέμων θα επικρατήσει νότιο ρέυμα που θα ανεβάσει τις ελάχιστες τιμές της θερμοκρασίας αλλά και την υγρασία.
Ανήμερα λοιπόν της εθνικής εορτής δεν θα υπάρχουν προβλήματα και όλες οι εκδηλώσεις και οι παρελάσεις θα γίνουν ανεμπόδιστα από τον καιρό.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου