.

22 Οκτ 2018

ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου  της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα πραγματοποιηθούν  οι παρακάτω εκδηλώσεις:


26η Οκτωβρίου 2018

Γενικός σημαιοστολισμός  των Δημοσίων, Δημοτικών, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών και ιδιωτικών καταστημάτων, όλων των σπιτιών, από 8ης πρωϊνής της 26ης Οκτωβρίου 2017 και μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2018.
1.  Σε όλες τις βαθμίδες  της εκπαίδευσης, θα γίνουν εκδηλώσεις  για να τιμηθεί η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου.
2. Θα φωταγωγηθούν  όλα τα καταστήματα  Δημοσίων, Δημοτικών  υπηρεσιών, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών  τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2018. 

28η Οκτωβρίου 2018

Στις  7.30  π.μ. θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες της εκκλησίας.


Στις 10 .00 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νικήτη θα τελεστεί δοξολογία, στην οποία θα παραστούν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας, οι Αστυνομικές και Δημόσιες αρχές, οι Διοικήσεις  των Οργανισμών, τα Σχολεία  όλων των βαθμίδων, τα Προεδρεία των Συλλόγων και των Σωματείων  και ο λαός της Νικήτης. 


Στο τέλος της δοξολογίας, θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός  από την εκπαιδευτικό κ.Βίκυ Πετρίδου.

Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Ηρώων και θα κατατεθούν στεφάνια από τους εκπροσώπους των:
Δήμου Σιθωνίας, Δημοτικού Συμβουλίου Σιθωνίας, Δημοτικής Κοινότητας Νικήτης, Νομικού Προσώπου, Δημοτικής Επιχείρησης, Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Α.Τ. Σιθωνίας, Λιμενικού Τμήματος Σιθωνίας, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών,  Αναπήρων και θυμάτων Πολέμου, Εθνικής Αντίστασης  και από τα σχολεία όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης.


Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών και θα ψαλλεί ο Εθνικός Ύμνος. Θα ακολουθήσει μαθητική παρέλαση.


Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Γιοβανέκος Τριαντάφυλλος, Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Υπεύθυνοι για την τήρηση του προγράμματος είναι οι Διευθυντές των σχολείων.Δοξολογία και εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σιθωνίας σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αποσταλλεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου