.

12 Ιουλ 2018

Γενική Έκθεση «ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPO 2018»

Από την Τετάρτη 8 έως την Κυριακή 12 Αυγούστου διοργανώνεται η Γενική Έκθεση
«ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPO 2018», στην Προβλήτα των Ν. Μουδανιών, από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Προποντίδας και τον Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών.
Στόχος είναι η στήριξη και η ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, καθώς και η προβολή των εξαιρετικών προϊόντων του νομού.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19.30 έως τις 1.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ σε όλη τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις (πολιτιστικές – χορευτικές, αθλητικές, ζωντανή μουσική κλπ.).
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας των τοπικών προϊόντων σε συνεργασία με σεφ του νομού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου με απόφασή του επιδοτεί μέρος του κόστους ενοικίασης περιπτέρων και εξοπλισμού των επιχειρήσεων-μελών του που θα λάβουν μέρος στις εκθέσεις.
Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι ταμειακά ενήμερες επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και έπειτα οι επιχειρήσεις του Νομού που δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του Επιμελητηρίου.
Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου και πρέπει να σταλεί στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από την επιχείρηση το αργότερο έως την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 και 2371024300, e-mail: info@epichal.gr, υπεύθυνη Γεωργία Τζηρίτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου