.

8 Ιουλ 2018

Καταιγίδες τις επόμενες ώρες Θα κάνουν την εμφάνιση τους .

Αναλυτικότερα , από τις μεσημβρινές ώρες θα έχουμε τοπικές μπόρες και Καταιγίδες αρχικά στα ορεινά και ηπειρωτικότερα τμήματα της Δυτικής-Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης . .  

Yπάρχουν συνθήκες αστάθειας που θα επιτρέψουν την εκδήλωση μπόρας ή και καταιγίδας μεσημέρι και το απόγευμα.
Tον πρώτο λόγο έχουν τα ορεινά του νομού, ενώ καθόλου απίθανο να επηρεαστούν τμήματα της Σιθωνίας και Κασσάνδρας. η επιστροφή των εκδρομέων του σαββατοκύριακου πολύ πιθανόν να συναντήσουν βροχές στον δρόμο.
Στην Κεντρική Μακεδονία , τις απογευματινές -πρώτες βραδινές ώρες δεν αποκλείεται τοπικά καταιγίδες να επηρεάσουν πέρα από τα ορεινά  και πεδινότερα τμήματα κυρίως στον Νομό Σερρών και στο ανατολικό κομμάτι του Νομού Θεσσαλονίκης και την Χαλκιδική , βελτίωση θα υπάρξει σταδιακά από τις απογευματινές ώρες ( ενώ κάποια φαινόμενα έχουμε στην διάρκεια της νύχτας στον Στρυμωνικό και στην Χαλκιδική ) . Στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη κατά τις απογευματινές -πρώτες βραδινές ώρες καταιγίδες τοπικά θα επηρεάσουν και πεδινές παραθαλάσσιες περιοχές , ενώ στην Θράκη (κυρίως στον νομό Έβρου ) και στο βορειανατολικό Αιγαίο  τα φαινόμενα θα επιμείνουν τοπικά και κατά τις βραδινές-νυχτερινές  ώρες  . Τέλος , να τονίσουμε ότι τα φαινόμενα τοπικά θα είναι  έντονα κυρίως στα ορεινά και ηπειρωτικά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου