.

2 Ιουν 2018

Η Ελένη Φουρέιρα καλοκαιρινή και "αέρινη" στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Celebrity

Λαμπερή, με το βλέμμα καρφωμένο στον φωτογραφικό φακό, καλοκαιρινή και μ’ ένα λευκό έξωμο
μπλουζάκι ποζάρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Celebrity, η Beyoncé της φετινής Eurovision, όπως χαρακτηρίστηκε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία κατάφερε να έρθει 2η εκπροσωπώντας την Κύπρο με το «Fuego».
«Δέχομαι πολλές προτάσεις για να τραγουδήσω στο εξωτερικό μετά την Eurovision και με χαροποιεί πολύ αυτό», αναφέρει στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Celebrity, όπου εκμυστηρεύτηκε πολλά ενδιαφέροντα νέα της, κυρίως σχετικά με την εντυπωσιακή συμμετοχή της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Μετά την επιτυχία της στο διαγωνισμό και το πλήθος θετικών εντυπώσεων που άφησε, ο δρόμος για διεθνή καριέρα είναι πια ανοιχτός, και η ίδια δε σταματά να κάνει όνειρα σχετικά με αυτόν. Όπως είπε στο περιοδικό η σέξι τραγουδίστρια, δέχεται πολλές προτάσεις για να τραγουδήσει και σε pride και θα πάει σε όλα όσα την έχουν καλέσει. «Είμαι περήφανη που τραγουδάω για τα δικαιώματα των gay ανθρώπων και των ανθρώπων γενικότερα. Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να κερδίσω ένα Grammy. Τώρα που συνεργάζομαι με τη Sony θα ήθελα να τα καταφέρω στο εξωτερικό», είπε μεταξύ άλλων στο Celebrity. Δεν έκρυψε πάντως και την πικρία της όταν πληροφορήθηκε πως η επιτροπή της Ελλάδας στον α’ ημιτελικό της έδωσε 7.
Στο μεταξύ όπως ακούσαμε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο κανάλι Epsilon, η Ελένη Φουρέιρα προς το παρόν έχει κανονίσει και μία συναυλία στην Ελλάδα στις 23 Ιουνίου στην Χαλκιδική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου