.

19 Φεβ 2018

Ουρανούπολη Χαλκιδικής: Γιατί τόση κοροϊδία; Ποιος ο λόγος απαξίωσης του χωριού μας;


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ- ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ουρανούπολη 17.02.2018


Το Σεπτέμβρη του 2010 σταμάτησαν οι εργασίες κατασκευής του λιμανιού της Ουρανούπολης. Το πρώτο λιμάνι της Βορείου Ελλάδος (500.000 άνθρωποι το χρόνο, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία), εξυπηρετούνται από τον υποτυπώδη προβλήτα που αποτελεί και την φυσική Πύλη του Αγίου Όρους, έχει μετατραπεί σε ένα τοπίο με φαντάσματα, που ντροπιάζει το τουριστικό προϊόν της χώρας μας σ’ όλον τον κόσμο και δυσκολεύει τη ζωή μας.
Τον Δεκέμβρη του 2014 μια νεροποντή μετέτρεψε το οδικό δίκτυο Τρυπητή- Ουρανούπολη σε λαιμητόμο. Από τότε το οδόστρωμα βρίσκεται σε κάκιστα χάλια (υπάρχει μελέτη βελτίωσής του στα συρτάρια της Π.Κ.Μ εδώ και οκτώ χρόνια) και βράχια από τα αποψιλωμένα  πρανή του, έτοιμα να πέσουν πάνω σε ανυποψίαστους περαστικούς, κατοίκους της περιοχής και τουρίστες.
Στις επανειλημμένες προσπάθειές μας για λύση των προβλημάτων, μας αντιμετώπιζαν οι αρμόδιοι της Π.Κ.Μ με κοροϊδία αφού μας παρέπεμπαν στις καλένδες, γεμίζοντάς μας παράλληλα με πολλά ερωτηματικά.
Γιατί τόση κοροϊδία;
Ποιος ο λόγος απαξίωσης του χωριού μας;
Τι σχεδιάζουν πίσω από την πλάτη μας;
Σύσσωμη η τοπική κοινωνία, δια των φορέων της, αποφάσισε σειρά κινητοποιήσεων σαν αντίδραση ενάντια στην προκλητική αδιαφορία των αρμοδίων. Ενάντια σε κείνους που επιβουλεύονται και εποφθαλμιούν το μέλλον μας σ’ αυτόν τον τόπο. Ξεκινάμε με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Παρασκευή 23.02.2018 και ώρα 08.00 το πρωί στο λιμάνι της Ουρανούπολης.

3 σχόλια:

Συντρόφια, υπάρχει δήμαρχος για σάς; Αν υπάρχει τι κάνει; Γιατί δεν παει στον κολλητό του υπουργό να του λύσει τα προβλήματα. Στην προηγούμενη δημοτική περίοδο για όλα έφταιγε ο δήμαρχος. (Πάχτας) Τώρα φταίει περιφερειάρχης; Σαν να μην μας τα λέτε καλά. Μήπως σας δουλεύουν; Δεν ξέρετε οτι ο Πάχτας ήταν δήμαρχος 3,5 χρόνια και ο Ζουμπας είναι ηδη και αυτός 3,5 χρόνια δήμαρχος; Τι περιμένει, να μεγαλώσει κι άλλο;

Συντρόφι της 8.36μ.μ. ο δήμαρχος τα λεφτά για τον τουρισμό τα δίνει στον Τάσιο. Ψάξε βρες το γιατί. Έχει εξήγηση.

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΊ ΝΑ ΔΏΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΆΧΗ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΜΑΣ ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΎΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ.

Δημοσίευση σχολίου