.

12 Ιουλ 2017

Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Χαλκιδική, αλλά ήταν... άδειο

Οι δράστες αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή με άδεια χέρια και να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να δει κάποιος αν επιβιβάστηκαν σε όχημα διαφυγής

Άδικο κόπο έκαναν οι άγνωστοι διαρρήκτες που ανατίναξαν ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών της Εθνικής τράπεζας στην περιοχή Ψακούδια της Χαλκιδικής, χρησιμοποιώντας την γνωστή πλέον μέθοδο plofkraak, με την διοχέτευση εύφλεκτου αερίου στο εσωτερικό του.

Όταν η έκρηξη διέλυσε το ΑΤΜ και έβγαλαν από μέσα τις κασετίνες στις οποίες τοποθετούνται τα μετρητά, η έκπληξή τους θα ήταν οδυνηρή καθώς θα διαπίστωσαν ότι μέσα δεν υπήρχε ούτε καν... ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ. Έτσι, αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή με άδεια χέρια και να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να δει κάποιος αν επιβιβάστηκαν σε όχημα διαφυγής.

Οι δράστες είχαν φτάσει στις 04.20 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σημείο όπου βρισκόταν το Α.Τ.Μ., στην πρόσοψη ενός σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας. Αφού προκάλεσαν την έκρηξη, έσπασαν την πόρτα του σούπερ μάρκετ και μπήκαν στο εσωτερικό για να αρπάξουν τις κασετίνες από το πίσω μέρος του μηχανήματος, παρ' όλο που είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου