.

21 Ιουλ 2017

Σύγκρουση τριών οχημάτων και μποτιλιάρισμα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Μουδανίων

Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων που δυστυχώς συνοδεύεται ήδη με ταλαιπωρία, αφού σημειώθηκε και πάλι ατύχημα, όπως συχνά συμβαίνει πια στον δρόμο Θεσσαλονίκη
Μουδανιών στο ρεύμα προς Χαλκιδική.
Το τροχαίο σημειώθηκε στη δεξιά λωρίδα λίγο πριν την αερογέφυρα της Θέρμης, μετά τις 14:00 η ώρα, μετά από εκτροπή οχήματος που προκάλεσε καραμπόλα 3 αυτοκινήτων και υπάρχει τουλάχιστον ένας τραυματίας σύμφωνα με την Τροχαία. Τα αυτοκίνητα έχουν τραβηχτεί αυτή τη στιγμή στην δεξιά λωρίδα αλλά η κίνηση διεξάγεται με δυσκολία ενώ έχει σχηματιστεί μεγάλη ουρά οχημάτων.
Πριν λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά σε παρακείμενα χόρτα επίσης στο ύψος της Καλλικράτειας, πάλι σύμφωνα με την Τροχαία, περίπου 20 χλμ πριν τα Μουδανιά οπότε η κυκλοφορία δυσχεραίνει ακόμη παραπάνω.
Οπλιστείτε με υπομονή.
Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής από το πρωί ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε -από άγνωστη αιτία- σε ξερά χόρτα πάνω από την Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στους κόμβους Νεαπόλεως και Επταπυργίου.
Στο σημείο έσπευσαν δέκα οχήματα με 25 πυροσβέστες και 16 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών απετράπη η επέκταση της φωτιάς στο δάσος του Σέιχ Σου. Η πυρκαγιά σβήστηκε, ενώ στο σημείο παραμένουν προληπτικά δύο πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους. Όσο ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν με χαμηλές ταχύτητες στο σημείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου