.

5 Ιουλ 2017

6η Ιππική Συνάντηση Συλλόγου Αρναίας "Κένταυρος"

Διοργανωτές: Πολιτιστική Εταιρεία Αρναίας και Ιππικός Σύλλογος Αρναίας "Κένταυρος"

- Ελεύθερη κατασκήνωση στην Αρναία Χαλκιδικής.
- Δύο πορείες συνολικού μήκους 25 και 10 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Οι ιππείς θα διασχύσουν τον γραφικό, ορεινό οικισμό της Αρναίας και το μαγευτικό δάσος του Χολομώντα.
- dj party το βράδυ της Παρασκευής στο άλσος της Αγίας Παρασκευής.
- Λαϊκή βραδιά στο άλσος της Αγίας Παρασκευής.
- Λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα. Ο πρώτος τυχερός λαχνός θα κερδίσει μία σέλα αλόγου.Την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 22:00 στο άλσος της Αγίας Παρασκευής στο χώρο του Ιππικού Συλλόγου ένα ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο bar θα περιμένει όλους εσάς με την καλύτερη διάθεση και άφθονο αλκοόλ να συμμετέχετε στην έναρξη των τριήμερων εκδηλώσεών μας.
Στην μουσική σας διασκέδαση: Dj Kiatos Agapitos.
Να είστε όλοι εκεί!

Είσοδος Ελεύθερη.

Το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 17:00 θα αναχωρήσουν οι ιππείς από το άλσος της Αγίας Παρασκευής. Θα πραγματοποιηθεί πορεία μήκους 25 χιλιομέτρων. Διασχίζοντας το χωριό θα περάσουν από σημεία αναφοράς ( δημοτικό σχολείο, Ιερό ναό Αγίου Στεφάνου, Δημαρχείο, κεντρική πλατεία, μνημείο απελευθέρωσης της Αρναίας). Η πορεία θα συνεχιστεί μέσα από το μαγευτικό δάσος του Χολομώντα.
Δωρεάν συμμετοχή για όλους τους φίλους το αλόγου.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με ζωντανή λαϊκή μουσική στο άλσος της Αγίας Παρασκευής στις 21:30. Με ανεβασμένη διάθεση, άφθονο ποτό και φαγητό υποδεχόμαστε την "Ορχήστρα Κρήνης" (Γιωργούλας). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ολοκληρωθεί η λαχειοφόρος αγορά με κλήρωση και ανακοίνωση των τυχερών λαχνών.
Είσοδος ελεύθερη.

Την Κυριακή στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί πορεία 10 χιλιομέτρων προς την Ι.Μ. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.
Δωρεάν συμμετοχή σε όλους τους φίλους του αλόγου.
Συνεχίζουμε με γιορτή και φαγητό στο άλσος της Αγίας Παρασκευής στις 14:00. Θα δοθεί η δυνατότητα, στους μικρούς αλλά και μεγάλους μας φίλους, ανάβασης σε άλογο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis