.

11 Ιουν 2017

Βράβευση Συλλόγου Γυναικών Στρατονίκης

Σήμερα Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Στρατονίκης Χαλκιδικής βραβεύθηκε με Έπαινο Αγάπης ο Σύλλογος
Γυναικών Στρατονίκης από τον εκπρόσωπο και πρόεδρο του εκκλησιαστικού συμβουλίου αρχιμανδρίτη Ευστράτιο Λιασή για την προσφορά του στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και εν γένει στο χωριό μας, την Στρατονίκη Χαλκιδικής.

          Εκ μέρους του συλλόγου Γυναικών Στρατονίκης παρέλαβαν τον έπαινο και το μετάλλιο του Αγίου Νικολάου η κ. Αργυρή Χατζή-Λουκούμη, η κ. Ζαχαρούλα Ζήκα και η κ. Αικατερίνη Σταύρου-Γκιάτα.

          Ο ιερέας κατά την βράβευση του συλλόγου μεταξύ άλλων τόνισε ότι με το σοβαρό του έργο καθώς και με την σπουδαία δράση του συμβάλλει τα μέγιστα και βοηθάει στην επίτευξη των κοινών στόχων των κατοίκων του χωριού. Αναφέρθηκε επίσης  στο  ότι ο σύλλογος Γυναικών Στρατονίκης τυγχάνει την καθολική αναγνώριση της συμβολής του στα κοινωνικά δρώμενα του χωριού.

          Τέλος ευχήθηκε να συνεχίσει απρόσκοπτα την κοινωνική του και όχι μόνο δράση , ευδοκιμώντας όλες οι προσπάθειές του, έχοντας αρωγούς όχι μόνο το εκκλησιαστικό συμβούλιο αλλά και όλους τους κατοίκους του χωριού, χωρίς διχόνοια αλλά με την Χριστιανική αγάπη και ομόνοια να πλημμυρίζει τις καρδιές όλων.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό :
Ο Έπαινος εις απόδειξη αγάπης
 

Οι  κυρίες  Χατζή-Λουκούμη, Σταύρου-Γκιάτα και Ζήκα.


Ο π. Ευστράτιος Λιασής


Οι  κυρίες  Χατζή-Λουκούμη, Ζήκα και Σταύρου-Γκιάτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis