.

14 Ιουν 2017

Δυο νεκρές γυναικες και δυο σοβαρά σε τροχαίο στον κόμβο του Παλαιοχωρίου

Τροχαίο πριν απο λιγο στον κόμβο του Παλαιοχωρίου
με δύο γυναίκες νεκρές και δύο σοβαρά τραυματίες.
Νεκρές ειναι η δύο γυναίκες (νύφη και πεθερά) που επέβαιναν στο αγροτικό φορτηγάκι με κατεύθυνση προς Παλαιοχώρι ενώ σοβαρά τραυματίες ο οδηγός και η συνεπιβάτης του ΙΧ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση 


6 σχόλια:

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη τώρα?? Ο Δήμος? ? Η Περιφέρεια? ? Το κράτος? ? Καποιοι κ καποιες βγαζουν το πωπουδακι της απέξω κ βιαζόταν όλοι να παραδίδουν ένα έργο ημιτελές. ... Θα μας δώσουν λύση οι τεχνικοί σύμβουλοι του Δήμου. ...κ περιμένουμε εμείς να συνεννοηθούν οι πρόεδροι Αρναίας κ παλαιοχωριου για το πως θα κινηθούν. Όταν κάποιοι κ κάποιες έβαλαν μέχρι κ τον μητροπολίτη να παρέμβει για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος για το ημιτελές έργο. Λουστειτε τους. Ο Θεός να αναπαυσεί τις ψυχές αυτών που σκοτώθηκαν κ όσοι ευθύνονται να το έχουν βάρος στην συνείδηση τους

Να ολοκληρωθεί η οδός μέχρι Νεοχώρι.

Να ελέγχεται η τήρηση των ορίων ταχύτητας και λοιπής σήμανσης. Για 2 χρόνια αδιαλλείπτως.

Πρέπει να εκπαιδευτούμε στα νέα δεδομένα.

Δεν πρέπει να θρηνήσουμε άλλα θήματα.

Ας αναπαύσει ο θεός τις ψυχές των άτυχων γυναικών.

Χωρις μελετη για ανισόπεδο ή κυκλικο κομβο δυστυχώς θ ακολουθησουν απ οτι φαίνεται και πολλα ακομα... δεν ειναι απλα θεμα παραβιασης ενός στοπ... 2 μεγαλες ευθειες συναντιόνται σε ενα σημειο που οι ταχύτητες ειναι μεγαλες... πρεπει να κλεισει...χθες.Κριμα οι ανθρωποι.

Και ξαφνικα ο κόμβος θα αποκτήσει φανάρια. Αλλά έπρεπε να χαθούν δύο ψυχές. Όταν όμως έρθουν οι επόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τους νεκρούς να τους έχουν οι σημερινοί σε φωτογραφίες στους συνδυασμούς τους εκεί που θα αναφέρουν ότι τα έκαναν όλα σωστά και καλά. Άχρηστοι που τους νοιάζει μόνο η φήμη και ο μισθός τους. Το έχω ξαναγράψει "κοντός ψαλμός". Ύπνος δεν θα σας πιάνει.

Δυστυχώς οι φόβοι μας (όλων των κατοίκων) επαληθεύτηκαν πολύ γρήγορα και μάλιστα με τον πιο τραγικό τρόπο!!!
Αυτό συμβαίνει γιατί χάσαμε την ανθρωπιά μας και προτάσσουμε το κέρδος και τον υπολογισμό του κόστους απ΄την ανθρώπινη ζωή.
Οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Μία είναι η λύση. Ανισόπεδος κόμβος στη συγκεκριμένη διασταύρωση, αλλά και στη διασταύρωση του Στανού! Για να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Κουράγιο στους οικείους των θυμάτων... Αιωνία τους η μνήμη..

Συλλυπητήρια στην οικογένεια τον 2 γυναικών.......

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis