.

15 Ιουν 2017

Η προφητικά θλιβερή δημοσίευση του Στέλιου Βαλιάνου


".....Ταυτόχρονα , η ίδια η μελέτη και κατασκευή του δρόμου φαίνεται να δημιουργεί συνθήκες ανασφάλειας για τους οδηγούς που κινούνται πλησίον ή εντός των διασταυρώσεων του Στανού και του Παλαιοχωρίου.
Οι μεγάλες ταχύτητες που θα αναπτύσσονται από τα οχήματα που κινούνται εντός της παρακαμπτήριας οδού  δεν θα είναι εύκολο να περιοριστούν κατά την προσέγγιση των διασταυρώσεων, καθώς στον οδηγό που κινείται επάνω στη νέα οδό δίνεται η αίσθηση ότι οδηγεί σε ένα μεγάλο εθνικό δρόμο και δεν θα συναντήσει εμπόδια, ενώ η επιλογή της διασταύρωσης αντί του κυκλικού κόμβου φαίνεται εξ αρχής λανθασμένη.
Ήδη , εξ αυτού του γεγονότος , και πριν την επίσημη παράδοση της οδού έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα, κυρίως στη διασταύρωση του Παλαιοχωρίου. 
Είναι επιβεβλημένη η εξάντληση κάθε δυνατής σήμανσης και η τοποθέτηση επαρκούς φωτισμού   στις δύο διασταυρώσεις, ώστε έγκαιρα     να αντιλαμβάνεται ο οδηγός τον επερχόμενο κίνδυνο.  Είναι πραγματικά εξαιρετικά επικίνδυνη η προσέγγιση των δύο διασταυρώσεων και αν μέχρι σήμερα είχαμε μόνο υλικές ζημιές, θα πρέπει να ληφθούν όλα τα μέτρα ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα.
Οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας (που αστυνομεύει τεχνικά το έργο) θα πρέπει να λάβουν κάθε δυνατή μέριμνα για να παραδοθεί όσο το δυνατόν πιο άρτιο το έργο ώστε οι πολίτες να το απολαύσουν και να μην δημιουργηθούν  προβλήματα, περισσότερα από όσα θα λυθούν."

3 σχόλια:

Τι να πούμε τώρα;

Ο Βαλιάνος είναι Περιφερειακός Σύμβουλος;

Ποιας παράταξης;

Τι έκανε με αυτή του την ιδιότητα;

Είναι και πολιτευτής της ΝΔ;

Τι έκανε με αυτή του την ιδιότητα;

Ότι και να έκανε δεν είχαν το απαιτούμενο πρακτικό αποτέλεσμα.

Ο γνωστός καταγγελτικός λόγος της αντιπολίτευσης και ευχές, οι οποίες και αυτές δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Απλώς ξεπερασμένη πολιτική παιδεία, κακέκτυπο των πολιτικών αντιλήψεων που μας οδήγησαν στη χρεοκωπία.

Μην ξεχνιόμαστε. Έχει ευθύνες ο Βαλιάνος για το δρόμο.

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Η αντιπολίτευση είναι για να κριτικάρει να ελέγχει και να προτείνει λύσεις.Η διοίκηση έχει παντα το καρπούζι και το μαχαίρι άρα έχει και την ευθύνη.

Δημοσίευση σχολίου