.

22 Ιουν 2017

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ!

Ήδη 10.700 ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων έσπευσαν να πληρώσουν το πρόστιμο των 250€, σύμφωνα με δήλωση του υφυπουργού Υποδομών και
Περιβάλλοντος Ν. Μαυραγάνη. Τόνισε, μάλιστα ότι, απαιτείται επικαιροποίηση της λίστας με τα ασφαλισμένα και ανασφάλιστα οχήματα μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά και ασφάλιση των οχημάτων αυτών χωρίς πρόστιμο. Ο υφυπουργός τις δηλώσεις αυτές τις έκανε μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Και όπως τόνισε, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να καταθέτουν τις πινακίδες χιλιάδες ιδιοκτήτες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Διευκρίνισε δε ότι το θέμα είναι στην αρμοδιότητα του υπουργείου Οικονομικών, ενώ σημείωσε ότι θα φέρει τις προτάσεις του στο υπουργικό Συμβούλιο και πως τις κατέθεσε και στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες δηλώσεις, θα πρέπει το όχημα να θεωρείται ασφαλισμένο με την καταβολή του ασφαλίστρου και όχι με την είσπραξή του από την ασφαλιστική εταιρεία. Πρότεινε να δέχονται οι εταιρείες δόσεις για τα ασφάλιστρα, ενώ για όσους έχουν πληρώσει ήδη το πρόστιμο ανέφερε ότι είτε θα επιστραφεί είτε θα συμψηφιστεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis