.

16 Μαΐ 2017

Το Sani Festival 2017 έρχεται στην Χαλκιδική

Την αργυρή του επέτειο γιορτάζει φέτος το Sani Festival, με πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες στη σκηνή του Λόφου της Σάνης.
Όταν το 1992 στο Sani Resort ξεκινούσε η πρώτη παράσταση του Sani Festival στο Λόφο της Σάνης, υπήρχε ενθουσιασμός, το αναπόφευκτο άγχος, προσδοκία, φιλοδοξία για τη συνέχισή του, αλλά άγνοια για το μέγεθος που θα λάμβανε αυτή η μοναδική για τα δεδομένα της χώρας μας πρωτοβουλία πολιτισμού. Και να που φέτος, το Sani Festival, από τις πρώτες τότε ιδιωτικές πρωτοβουλίες της Ελλάδας κλείνει τα 25 του χρόνια, με απήχηση σε όλο τον κόσμο και φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι περιμένουν ανυπόμονα την έναρξή του κάθε καλοκαίρι.
Παράλληλα «μεγάλωσε» και το Sani Resort διατηρώντας την ανθρώπινη κλίμακά του, προστατεύοντας το μοναδικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον που το περιβάλλει. Στα 4.500 στρέμματα φυσικής ομορφιάς ανεγέρθηκαν πέντε πολυτελή ξενοδοχεία, μία υπερσύγχρονη μαρίνα με βραβευμένα εστιατόρια, café και μπαρ, εμπορικά καταστήματα, αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και εγκαταστάσεις για παιδιά. Ακολούθησαν παγκόσμιες βραβεύσεις, η μοναδική αυτή αίσθηση διακοπών έγινε διάσημη και η αγάπη των επισκεπτών αυξήθηκε από χρόνο σε χρόνο αναγνωρίζοντας την εμπειρία αυτή ως αναντικατάστατη.
Σε αυτές τις συνθήκες και με την μεγάλη συνεισφορά του Sani Festival, το Sani Resort ξεπέρασε την επιχειρηματικότητα με τη στενή έννοια του όρου και με οδηγό το πάθος για την χαρά της ζωής και τον πολιτισμό, ένα πάθος που μετουσιώθηκε σε πράξεις, ανύψωσε, 25 χρόνια μετά, το Sani Resort σε προορισμό παγκοσμίου κλάσης και το Sani Festival σε κορυφαίο πολιτιστικό δρώμενο της χώρας μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis