.

7 Απρ 2017

Το μαγευτικό VIDEO της Χαλκιδικής που καθήλωσε 1 εκ. Ιταλούς τηλεθεατές

Μαγεμένοι φαίνεται να είναι οι Ιταλοί από την Χαλκιδική, με ολοένα και
περισσότερους τουρίστες από τη γείτονα να φτάνουν στην Ελλάδα για τα "μάτια" της και μόνο.
Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο, η Χαλκιδική συμμετείχε μέσω της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων στην Ιταλία, Ελένης Σαρηκώστα σε επτά διαφορετικά workshop σε όλη την Ιταλία (Βερόνα, Πάντοβα, Μπολόνια, Τορίνο, Βενετία, Ρώμη και στις 11 Απριλίου στο Μπέργκαμο) σε συνεργασία με την ΑΝΕΚ Lines (ο ΤΟΧ και η ΑΝΕΚ πιστεύουν και προωθούν τον οδικό τουρισμό από την Ιταλία), Viaggi Oggi και Blue Panorama Airlines, παρουσιάζοντας τη Χαλκιδική ως μία νέα πρόταση για τη Βόρεια Ελλάδα.
Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη καθώς όλο και περισσότεροι Tour Operators και μεμονωμένα ταξιδιωτικά γραφεία δείχνουν να την προτιμούν και βέβαια να την προτείνουν.
Αποκορύφωμα των δράσεων υπήρξε η οργάνωση ενός θεματικού workshop σε συνεργασία με TVWEB PANORAMA & τον ΤΟ, FRANCOROSSO στις 28 Μαρτίου σε κεντρικό πολυχώρο του Μιλάνου, όπου συμμετείχαν Ιταλικοί Tour Operators και ταξιδιωτικά γραφεία από όλη την περιοχή της Λομβαρδίας και βέβαια, η συμμετοχή της Χαλκιδικής -για άλλη μία φορά- στην Διεθνή έκθεση τουρισμού BIT που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο στις 2 με 4 Απριλίου 2017.
Η επισκεψιμότητα του κοινού στο stand της Χαλκιδικής ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά (περίπου 1.000 επισκέπτες) ενώ συγχρόνως συμφωνήθηκαν νέα press trips για την άνοιξη και το φθινόπωρο του 2017.
Η Χαλκιδική όμως προβάλλεται και μέσα από την ιταλική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ Kilimangiaro του εθνικού καναλιού RAI 3, όπου προβλήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου και η τηλεθέαση του οποίου – κατά τη διάρκεια της προβολή της Χαλκιδικής- ξεπέρασε το 1.000.000 τηλεθεατές.
Το ρεπορτάζ ήταν αποτέλεσμα του περσινού press trip που οργάνωσε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής για την Ιταλίδα δημοσιογράφο di Rita Di Francesco και θα προβληθεί ξανά μεταξύ Μαΐου-Ιουνίου 2017.
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου