.

5 Απρ 2017

Βίντεο ντροπής απο τον Δήμο Αριστοτέλη

Ένα βίντεο ντροπής και αυτοπροβολής παρουσιάστηκε  από τον
Δήμο Αριστοτέλη προβάλλοντας εντέχνως τα χωριά που μόνο αυτός ήθελε και προβάλλοντας καθαρά το κίνημα sos Χαλκιδική.

Συγχαρητήρια προσωπικά στον κ. Δήμαρχο και στον εμπνευστή - δημιουργό αυτού του βίντεο.

    Να υπενθυμίσουμε τον κ. Δήμαρχο ότι συμμετείχαν όλα τα χωριά του Δήμου σε αυτή την δράση   και η προσπάθεια ήταν συλλογική, χωρίς ταμπέλες και ταυτότητες φρονημάτων υπέρ ή κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας και αυτό θα έπρεπε να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού μέχρι και στο κομμάτι της προβολής της εθελοντικής δράσης μέσω βίντεο.  

Ακολουθεί το βίντεο και η ανακοίνωση του ΔήμουΕυχαριστούμε όλους τους Εθελοντές του Δήμου Αριστοτέλη!
Την Κυριακή 2 Απριλίου, τοπικοί φορείς, σύλλογοι και εθελοντές δημιούργησαν μια μεγάλη εθελοντική οικογένεια και μαζί με το προσωπικό του Δήμου καθάρισαν δρόμους και παραλίες, κλάδεψαν και φύτεψαν δέντρα, ομορφαίνοντας τον τόπο τους αλλά και τις καρδιές τους.
Πάνω από 300 εθελοντές ανταποκρίθηκαν θετικά και έλαβαν μέρος στις περιβαλλοντικές δράσεις που διοργανώθηκαν με μέριμνα του Δήμου σχεδόν σε όλες τις Κοινότητες.
«Στην εποχή της οικονομικής κρίσης είναι απαραίτητος ο εθελοντισμός, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Εμείς προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε και να δραστηριοποιήσουμε τον κόσμο γιατί πραγματικά αυτό που μπορούν να κάνουν 300 άνθρωποι δεν μπορούν να το κάνουν εύκολα τα συνεργεία του δήμου», τόνισε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Ζουμπάς.
Απολογισμός:
– 11 σημεία ταυτόχρονης δράσης
– Πάνω από 300 εθελοντές
– Πάνω από 300 σακούλες συλλεχθέντων απορριμάτων
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες που με τη συμμετοχή τους ενίσχυσαν τη πρωτοβουλία του Δήμου και βοήθησαν να προωθήσουμε το μήνυμα πως με κοινή προσπάθεια, μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον τόπο ακόμα πιο όμορφο!
Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
Δήμου Αριστοτέλη

1 σχόλια:

ΓΝΩΣΤΗ ΞΑΝΘΙΑ, ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΕΚΑΤΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ. Η ΜΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΚΛΙΚΑ) Η ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.ΤΕΝΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΕΣΕΝΑ,ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΝΕ. ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ

Δημοσίευση σχολίου