.

4 Απρ 2017

Ιατροτεχνικό εξοπλισμό δώρισε ο Μασούτης στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) με σημερινή της ανακοίνωση ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει την Ελληνική εταιρία «Μασούτης super market», γιατί, όπως τονίζει στο πλαίσιο της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της (ΕΚΕ) ανταποκρίθηκε άμεσα, για άλλη μια φορά, στο αίτημα της Ένωσής μας, για παροχή ιατροτεχνικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας (ΚΥ) Νέων Μουδανιών. «Η εταιρία ΜΑΣΟΥΤΗΣ έδειξε στην πράξη, για πολλοστή φορά, την γνωστή εδώ και χρόνια κοινωνική και ανθρωπιστική ευαισθησία της με την ανάληψη της δαπάνης αγοράς και εν συνεχεία δωρεάς στο Κ.Υ. Νέων Μουδανιών  ιατροτεχνικού εξοπλισμού (ένα ειδικό εξεταστικό χειρουργικό κρεβάτι για τις Α' Βοήθειες, δύο πιεσόμετρα ηλεκτρονικά τροχήλατα, δύο πιεσόμετρα καρπού, ένα καρδιογράφο τρικάναλο, ένα φωτιστικό οροφής στις Α' Βοήθειες, τέσσερα ωτοσκόπια, δύο αυτόκαυστους κλίβανους αποστείρωσης ιατρ. Εργαλείων, ένα φορείο μεταφοράς ασθενών και ένα βρεφοζυγό)», αναφέρει η ΠΕΔΚΜ.

Σχετική εκδήλωση παράδοσης-παραλαβήςκαι εγκατάστασης του ιατροτεχνικού εξοπλισμού έγινε σήμερα (04/04/2017).
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής  κ. Ιωάννης  Γιώργου , ο Δήμαρχος Νέας Προποντήδας κ. Εμμανουήλ Καρράς, ο κ. Ιωάννης Μασούτης μαζί με τον Διευθυντή ΕΚΕ κ. Σταμάτη Δαβίδ της εταιρίας ΜΑΣΟΥΤΗΣ.
Η ΠΕΔΚΜ συγχαίρει τους εργαζόμενους στο Κ.Υ. Νέων Μουδανιών και ιδιαίτερα τον Διευθυντή του, κ. Αθανάσιο Καλτσά για το ενδιαφέρον που δείχνουν για την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου