.

25 Απρ 2017

40 νέες οργανικές θέσεις στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής


Στις 568 –από 528 που είναι σήμερα- αυξάνονται οι οργανικές θέσεις στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής, στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου για την αναδιάρθρωση
των Υπηρεσιών στην Ελληνική Αστυνομία και την ανακοίνωση της νέας κατανομής των οργανικών θέσεων ανά Διεύθυνση από το Αρχηγείο.
«Οι συνεχείς επαφές και ενέργειες για την ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων και των αναγκών του Νομού μας, με πρωταρχικό στόχο να μην χαθούν οργανικές θέσεις από την Διεύθυνση, είχε σαν αποτέλεσμα τόσο η πολιτική όσο και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να κατανοήσει τα θέματα και τις ανάγκες του Νομού»,σημειώνει η διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής.
«Έτσι, όχι μόνο διατηρήθηκαν αλλά αυξήθηκαν οι οργανικές θέσεις στο Νομό κατά 40, πιο συγκεκριμένα οι οργανικές θέσεις από 528 αυξάνονται σε 568, όπως προβλέπει η σχετική διαταγή του Αρχηγείου», προσθέτει.
Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών της Χαλκιδικής κάνουν λόγο για πολύ σημαντική εξέλιξη αφού ο Νομός θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να συνεχίσει να ενισχύεται σημαντικά με έμψυχο δυναμικό. «Συνεχίζουμε δυνατά περιμένοντας και επόμενους καρπούς των αγώνων μας», υπογραμμίζει με έμφαση η Ένωση Αστυνομικών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis