.

26 Απρ 2017

Στις 12 έως τις 14 Μαΐου 2017 στον Πολύγυρο οι εκδηλώσεις εορτασμού για την επέτειο Κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στη Χαλκιδική

Την Παρασκευή 12 Μαΐου, στις 11.00, θα πραγματοποιηθεί προσκύνημα και κατάθεση
στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων του Πολυγύρου από τους μαθητές των σχολείων της πόλης.
Το Σάββατο 13 Μαΐου, από τις 7.00 το πρωί θα σημαιοστολιστούν όλα τα Δημόσια κτίρια, το Δημαρχείο της πόλης, τα κτίρια των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., των Οργανισμών, των Τραπεζών, των εμπορικών και άλλων ιδιωτικών καταστημάτων, καθώς και τα σπίτια των κατοίκων της πρωτεύουσας και το βράδυ θα φωταγωγηθούν όλα τα Δημόσια κτήρια.
Την Κυριακή 14 Μαΐου, στις 10.30 θα τελεσθεί στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Νικολάου επίσημη Δοξολογία, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημος.
Ο πανηγυρικός της ημέρας θα εκφωνηθεί από τον Εκπαιδευτικό του ΕΕΕΕΚ Πολυγύρου, Αρσένη Γεώργιο.
Στις 11.15 θα πραγματοποιηθεί Επιμνημόσυνη Δέηση στο χώρο του Μνημείου των Ηρώων, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και φορέων και οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την παρέλαση μαθητών στην κεντρική οδό της πόλης, μπροστά από τους εκπροσώπους της Εκκλησίας, της Πολιτείας, της Τ.Α., των φορέων της πόλης και των κατοίκων της, στις 11.30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis