.

19 Μαρ 2017

Κυπελλούχος Χαλκιδικής η Ν. Τρίγλια

Πολλά συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα της
Ν. Τρίγλιας για την κατάκτηση του Κυπέλλου
Χαλκιδικής.


Μπροστά σε 1.500 και πλέον φίλους των δυο ομάδων το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς οι ποδοσφαιριστές, επηρεασμένοι από το τρακ του τελικού, υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και λίγες ευκαιρίες.
Αρχικά, η Τρίγλια απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κεφαλά στο 7' που πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Πανισκάκη. Επίσης, η Όλυνθος έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Κουρουτσαλάκης στο 13' προσπάθησε να εκμετταλευτεί λάθη των αμυντικών της Τρίγλιας και να απειλήσει την εστία της αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Η τυπικά γηπεδούχος είχε μια ακόμη καλή ευκαιρά με την κεφαλιά του Πανισκάκη στο 30' αλλά με τον Καραβελίδη να του λέει όχι. Χωρίς περισσότερες αξιόλογες ευκαιρίες οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη το τοπίο ήταν ανάλογο με το πρώτο ημίχρονο με πολλά λάθη και λίγες στιγμές μπροστά από τις εστίες. Η Τρίγλια προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς και να πλησιάσει περισσότερο την εστία της Ολύνθου και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή του Πεχλιβανίδη στο 65'. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν άλλες δυο φορές κοντά στο 0-2, αρχικά με κεφαλιά του Μιλκούδη και στη συνέχεια με τον Χρηστάρα που από πλεονεκτική θέση εντός της μικρής περιοχής αστόχησε. 
Το σφύρηγμα της λήξης βρήκε την Τρίγλια να σηκώνει το 8ο της ιστορίας της και την Όλυνθο να είναι αντάξια φιναλίστ αφήνοντας υποσχέσεις. 
Οι συνθέσεις: 
Όλυνθος Ολύνθου: Πανισκάκης, Σάγγος, Καράι, Ψευτογιώργος, Καραγκιοζίδης, Αναστασιάδης, Χατζηστεργίου Ν, Κουρουτσαλάκης, Σκέμπι, Πέπα, Πανισκάκης 
Αλλαγές: Νάσης, Λιόλιος.
ΠΟ Τρίγλιας: Καραβελίδης, Αθανασιάδης, Φιλιππίδης, Μπέσσας, Μιλκούδης, Πεχλιβανίδης, Δόμπρογλου, Σαρβανίδης, Ταρασίδης, Κεφαλάς, Χριστάρας.
Αλλαγές: Παρμαξίδης, Γράδος, Παπαδόπουλος.
Σκόρερ: Πεχλιβανίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου