.

23 Μαρ 2017

Ο Δ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ…!


Είναι γνωστό πως ο δήμος του Αριστοτέλη δεν δέχεται το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε το
2013 ο Χρήστος Πάχτας με την Ελληνικός Χρυσός και μέσα σ’ αυτό προβλέπεται η καταβολή ενός τιμήματος της τάξης των 3 εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο ως αντισταθμιστικά οφέλη.
 Ένα τίμημα που με βάση αυτή τη συμφωνία όταν αρχίσει η παραγωγή θα μπορούσε να φτάσει και τα 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Από την άλλη βλέπουμε ότι στον δήμο τόσο ο τέως δήμαρχος όσο και ο αντικαταστάτης του δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν συνεργασίες με ομάδες ή οργανισμούς που στηρίζονται ήδη  ή επιδιώκουν να στηρίζονται οικονομικά από την Ελληνικός Χρυσός.
Πρόσφατα είδαμε φωτογραφία από την συνάντηση ανθρώπων της διοίκησης του Απόλλων Αρναίας που έχει χορηγό την Ελληνικός Χρυσός με τον τέως δήμαρχο Αριστοτέλη Γιάννη Μίχο και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Διονύση Τσακνή με θέμα την στήριξη του συλλόγου και από την μεριά του δήμου.
Γνωστό είναι επίσης ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής  Γρηγόρης Τάσιος συνεργάζεται με τον δήμο σε ζητήματα τουρισμού, ενώ όπως αποκαλύψαμε ζήτησε χορηγία από την Ελληνικός Χρυσός ύψους 50.000 ευρώ.Πολύ μυστήριοι εκεί στον δήμο. Από την μια δεν θέλουν την εταιρεία και τα λεφτά της και από την άλλη επιδιώκουν συνεργασίες με όσους έχουν ήδη οικονομική συνεργασία μαζί της...

Πως εξηγείται αυτό;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου