.

26 Μαρ 2017

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ - ΤΑ Μ.Κ.ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ 0 - 1

Για το σημερινό παιχνίδι του Τορωναίου Αφύτου και του Στρατωνίου γράφει στην προσωπική του σελίδα ο Τορωναίος:

Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 0-1 απο την ομάδα του ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ,σε ένα παιχνίδι όπου το ποιο δίκαιο αποτέλεσμα για εμας ηταν η ισοπαλία.
Δεν θα σταθούμε στην διαιτησία του κυρίου Γουματιανου που θεωρούμε ότι ηταν άριστη,εκτός μιας φάσης που ενώ το σκορ ηταν 0-0 δεν δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι,σε τράβηγμα εντός της περιοχής παίχτη της ομάδας μας,αλλα και τα λάθη ειναι ανθρώπινα.
Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και πιστεύουμε ότι ευχαριστήθηκε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα,που είχε δύναμη πάθος και φυσικά ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες.
Θελουμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα του ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ και να επιτύχουν τους στόχους που έχουν βάλει για την φετινή χρονια.
Ελπίζουμε να μην είχαν κανένα παράπονο απο την φιλοξενία της ομάδας μας,καθώς προσπαθήσαμε να ανταποδώσουμε την πολυ καλή φιλοξενία που μας παρείχαν στον αγώνα του πρώτου γύρου.
Επόμενος αγωνας για την ομάδα μας,ειναι πάλι στην έδρα μας το επόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ απέναντι στην μαχητική ομάδα του Π.Ο.Ν.Καλλικρατειας στις 17:00 (πέντε)
Η ώρα το απόγευμα,όπου σας περιμένουμε όλες και όλους εσάς να έρθετε και να βοηθήσετε τους παίχτες της ομάδας μας να φτάσουν στην νίκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου