.

15 Φεβ 2017

Διεκόπη η δίκη του συζυγοκτόνου από την Ορμύλια Χαλκιδικής

Διεκόπη για τις 24 Φεβρουαρίου η δίκη του 35χρονου Αλβανού, που κατηγορείται ότι
σκότωσε, πέρσι τα Θεοφάνεια, την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια πήρε τον ανήλικο γιο τους, με τον οποίο περιπλανιόταν επί 18 ημέρες, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψή του. Ύστερα από πολυήμερη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε και συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της Ορμύλιας Χαλκιδικής, όπου και διαπράχθηκε το φονικό.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατηγορούμενος ως συζυγοκτόνος παραπέμφθηκε να δικαστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (ΜΟΔ) Θεσσαλονίκης με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, αλλά και της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής. Η δίκη ήταν προσδιορισμένη να διεξαχθεί σήμερα, αλλά ο 35χρονος, επικαλούμενος κώλυμα του συνηγόρου του, ζήτησε την αναβολή της.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα, ωστόσο, αφού εκφώνησε τον κατάλογο των μαρτύρων, διέκοψε τη διαδικασία για τις 24 Φεβρουαρίου.
Η υπόθεση εξελίχθηκε σε θρίλερ, καθώς αμέσως μετά τη δολοφονία της 41 ετών πρώην συζύγου του, την οποία τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι, ο κατηγορούμενος άρπαξε τον μικρότερο από τους δύο γιους τους, τον 5χρονο -σήμερα- Φοίβο, και γύριζε μαζί του σαν "αγρίμι", αναζητώντας τις νύχτες καταφύγιο σε καλύβες και παραπήγματα, ενώ πατέρας και γιος τρέφονταν με ό,τι έβρισκαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου