.

6 Ιαν 2017

Πάνος Καμμένος: Η απίστευτη «σαβούρα» στις Αυστριακές Άλπεις και το χλιδάτο ξενοδοχείο. Παρασκήνιο

Πώς η τούμπα του Πάνου Καμμένου στις Αυστριακές Άλπεις τον οδήγησε στο
νοσοκομείο;
Σαν «βόμβα» έσκασε την εβδομάδα που μας πέρασε η εισαγωγή του Πάνου Καμμένου στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας για να χειρουργηθεί.
Φέτος, τα γούστα του Πάνου Καμμένου  τον έσπρωξαν στο… ταπεινό Nassfeld, στις Αυστριακές Αλπεις, όπου το χιόνι ήταν πυκνό, απάτητο, σαν φρέσκια σαντιγί, και στο πεντάστερο «Sonnenalpe Ηotel».
Οι τιμές διαμονής, σύμφωνα με πληροφορίες από τις on line ταξιδιωτικές πλατφόρμες, κυμαίνονται κοντά στα 500 ευρώ τη βραδιά.
Τρία φιλικά ζευγάρια ήταν στην ανέμελη παρέα. Οι περισσότεροι πήγαν για μία εβδομάδα, ο Πάνος Καμμένος έμελλε όμως να μείνει μόλις για τρεις μέρες.
Ενα ατύχημα στάθηκε εμπόδιο στην dolce vita του, αφού το χιόνι τού βγήκε ξινό και ένας τραυματισμός τού θύμισε ότι, ενώ υπάρχει μέσα του ένα… pericolosamente στοιχείο (πιλοτάρει, κυκλοφορεί και οπλοφορεί, κατεβαίνει σε βυθούς και ανεβαίνει σε βουνοκορφές), οφείλει να είναι τελικά πιο προσεκτικός.
Ενα χρόνιο ορθοπεδικό πρόβλημα ήρθε να του υπενθυμίσει ότι δεν είναι τόσο δυνατός όσο μπορεί να πιστεύει. Ετσι, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, 30 Δεκεμβρίου, επέστρεψε μαζί με την οικογένειά του στην Αθήνα, μέσω του αεροδρομίου του Μονάχου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου