.

7 Ιαν 2017

Με πολύ κρύο, τοπικές χιονοπτώσεις και παγετό θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο σε ολόκληρη τη χώρα. Έτσι, το Σάββατο η κακοκαιρία θα συνεχιστεί με τοπικές χιονοπτώσεις σε περιοχές της ανατολικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας με χαμηλό υψόμετρο αλλά και σε ορεινές-ημιορεινές νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου. Από την Κυριακή, θα έχουμε βελτίωση στα δυτικά και στα βόρεια με παροδικές μόνο χιονοπτώσεις κυρίως σε ορεινές περιοχές, ενώ στα ανατολικά και νότια τα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά περιόδους. Οι άνεμοι το Σάββατο θα είναι βοριάδες 6 με 8 μποφόρ, ενώ από την Κυριακή σταδιακά θα εξασθενήσουν. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα και θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ ισχυρός και τοπικά ολικός παγετός θα σημειώνεται σε περιοχές της ηπειρωτικής και βόρειας χώρας αντίστοιχα.
 
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα από μείον 15 έως μείον 1 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με τοπική συννεφιά, πολύ κρύο και πρόσκαιρη χιονόπτωση κυρίως στα ορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 7 έως μείον 3 βαθμούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis