.

11 Ιαν 2017

Ο Στρατός στην Αρναία για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας (βίντεο)

Και επειδή ο Δήμαρχος και η παρέα του στο Δήμο Αριστοτέλη απο ότι φαίνεται ξέχασε
τους Δημότες της Αρναίας  και τους άφησε στο έλεος της Αριάδνης έφτασαν στην  πόλη της Αρναίας απο πολύ νωρίς, με ενέργειες της Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κατερίνας Ζωγράφου ένα γκρέιτερ του Στρατού για τον αποχιονισμό  της περιοχής .
Η κ. Ζωγράφου δήλωσε στην κάμερα του Εργοχαλκιδικής οτι το μηχανήμα θα παραμείνει για όσο χρειαστεί και όπου χρειαστεί. Να αναφέρουμε ότι ειναι πολλές οι καταγγελίες που έρχονται σε εμάς και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ειναι να καταγράψουμε τα προβλήματα και να ενημερώσουμε τους υπεύθυνους.

1 σχόλια:

Η κακοκαιρία με το όνομα Αριάδνη από ότι φαίνεται μας εγκαταλείπει. Αυτό που μας άφησε είναι την κοινή διαπίστωση της αδιαφορίας του Δήμου Αριστοτέλη για την αντιμετώπιση των ακραίων φαινομένων στα βόρεια χωριά της επικράτειας του. Δεν είναι δυνατόν η Ιερισσός να μην έχει ίχνος χιονιού στους κεντρικούς δρόμους ενώ πχ η Αρναία να χρειάζεται την συνδρομή του Στρατού για να ξεπεράσει τα τεράστια προβλήματα της χιονόπτωσης. Επιτέλους αυτός ο διαχωρισμός των καλών και κακών συνδημοτών πρέπει να σταματήσει. Άλλωστε στα δύσκολα φαίνεται η αξία του καθενός. Σε κάθε περίπτωση είναι περιττή η σύγκριση με τους όμορους πληγέντες Δήμους Πολυγύρου και Σιθωνίας όπου προσωπικά οι Δήμαρχοι τους «όργωσαν» κάθε χωριό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αδιαφορώντας για την σύνθεση των ψηφοφόρων του εκάστοτε χωριού.
Υ.Γ. Κάποιος οφείλει να διδάξει οδηγική παιδεία στους παράνομα παρκαρισμένους οδηγούς οι οποίοι μονίμως καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια της κεντρικής οδού Αρχαίων Σταγείρων της Ιερισσού, ότι και οι πεζοί έχουν δικαιώματα και η πολιτεία υποχρέωση να αποκαταστήσει την τάξη.

ΟΒΕΛΙΞ ®

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis