.

17 Ιαν 2017

Δήμος Αριστοτέλη: "Πιάσ' το αβγό και κούρευ' το"

Και ενώ η Αριάδνη αποχώρησε και ήρθε ο Βίκτορ βρίσκοντας ανοχύρωτο και καθόλα
έτοιμο όλο το Δήμο Αριστοτέλη να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις με τους δημότες εκτεθειμένος, με τα σχολεία κλειστά για αρκετές ημέρες, τα σκουπίδια να έχουν καταλάβει όλα τα πεζοδρόμια, τους δρόμους προς κύρια σημεία Κέντρα υγείας, Ιατρία, ΚΤΕΛ, δεξαμενές και γεωτρήσεις για μέρες αποκλεισμένες,  έρχεται η ανακοίνωση απο το Δήμο για το Δημοτικό Συμβούλιό  με πρώτο θέμα: Απάντηση του δημάρχου σε αιτήσεις πολιτών για τα προβλήματα που δημιουργεί το μεταλλείο στην περιοχή. 

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα στην Ιερισσό την 19η του μηνός Ιανουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 μ.μ. σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα: 


 1)-Συζήτηση επί αιτήσεως Δημοτών για ενέργειες του Δήμου σχετικά με το πρόβλημα των Μεταλλείων (εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζουμπάς Γεώργιος) 4 σχόλια:

Δώσε παραμύθι Δήμαρχε.Τάισε με χόρτο τους αφελείς.

Ο κοσμος καίγεται και ο ζουμπας χτενίζεται

Αυτός δίπλα στον Μίχο, ποιός είναι;

Αυτή η συνεδρίαση πρέπει να μεταδοθεί απ ευθείας απο την TV Αριστοτέλης για να γελασουν όλοι οι δημότες και όχι μονο όσοι θα είναι παροντες.

Δημοσίευση σχολίου