.

24 Ιαν 2017

Η Αρναία μέσα απο τον φακό του Νίκου Μάνεση(βίντεο φώτο)

Με πυξίδα τον άνθρωπο και προορισμό την ελληνική περιφέρεια, η εκπομπή του Alpha
60’ Ελλάδα, με τον Νίκο Μάνεση, συνεχίζει το ταξίδι της. Στόχος η καταγραφή της καθημερινότητας, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας, αλλά και του μηνύματος ότι η ζωή μακριά από τα αστικά κέντρα χτίζεται με τόλμη και έμπνευση. 
Στην όμορφη Αρναία βρέθηκε ο Νίκος Μάνεσης  με το επιτελείο του προσπαθώντας να μεταφέρει μέσα απο τον φακό του τις ατελείωτες ομορφιές της ''αρχόντισσας Αρναίας''.
Η εκπομπή 60’ Ελλάδα με θέμα την Αρναία   θα μεταδοθεί μεσα απο τον Alpha περίπου στις 15 Φεβρουαρίου, όπως δήλωσε ο Νίκος Μάνεσης στην κάμερα του Εργοχαλκιδικής. 
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πλάνα απο τα γυρίσματα της εκπομπής 60’ Ελλάδα, με τον Νίκο Μάνεση1 σχόλια:

ΕλπίΖω να μην τα παρουσιάσουν όλα τόσο ρόδινα .... διότι καλοί οι χοροί κ τα πανηγύρια αλλά δεν ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα. Στις 5 το πρωί που φεύγει ο κόσμος για δουλειά να τραβήξουν πλάνα. Κ στην Αρναία κ στα υπόλοιπα μαντεμοχωρια. Αν δεν έχουν τραβήξει.Αυτή είναι η καθημερινότητα του μεροκάματου. Το δημοσιουπαλληλικι εχει άλλη εντελώς διαφορετική εικόνα. Φιλιά στην αρχόντισσα της καρδιάς μας. Αν κ την κατάντησαν βρώμικη (από άποψη σκουπιδιών)μέσα στα στενά σοκάκια της,Εμείς την αγαπάμε. Κάποιοι άλλοι την υποβαθμίζουν εμμέσως πλην σαφώς. ....

Δημοσίευση σχολίου