.

9 Ιαν 2017

Ο καιρός τη Δευτέρα 9/01/2017

Με πολύ κρύο, τοπικές χιονοπτώσεις και ισχυρό παγετό θα κυλήσει και το επόμενο τριήμερο σε ολόκληρη τη χώρα. Έτσι, τη Δευτέρα και την Τρίτη η κακοκαιρία επανέρχεται με τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως σε περιοχές της ανατολικής χώρας. Από την Τετάρτη, στα ηπειρωτικά θα έχουμε χιονόνερο ή πρόσκαιρες χιονοπτώσεις και στα υπόλοιπα παροδικές βροχές. Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα είναι γενικά βοριάδες 5 με 7 και πιθανώς 8 μποφόρ, εκτός από τα νοτιοανατολικά που θα είναι αρχικά ανατολικών διευθύνσεων, και βαθμιαία από την Τρίτη δυτικών διευθύνσεων με ένταση 5 με 7 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο από την Τρίτη, αλλά θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα, ενώ ισχυρός παγετός θα σημειώνεται σε περιοχές της ηπειρωτικής κυρίως χώρας.
 
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παροδικές χιονοπτώσεις τοπικά στη Χαλκιδική πυκνές. Η θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα από μείον 18 έως μείον 1 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές χιονοπτώσεις, από το βράδυ και στην πόλη. Βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 6 έως μείον 1 βαθμούς.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου