.

3 Ιαν 2017

Ο καιρός την Τρίτη 3/1/2017

Με τοπικές βροχές στα δυτικά, στα νότια και στην ανατολική νησιωτική χώρα θα κυλήσει το επόμενο διήμερο, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ήλιο με τοπικές νεφώσεις. Από την Πέμπτη, τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα, ενώ χιόνια θα πέσουν και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι την Τρίτη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 και στα νότια δυτικοί ως 6 μποφόρ, ενώ την Τετάρτη θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6, στα νότια ως 7 και την Πέμπτη τοπικά 8 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο την Τρίτη και Τετάρτη και πτώση την Πέμπτη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί τοπικά στα βόρεια θα έχουμε παγετό.
 
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με νεφώσεις από το απόγευμα, παγετός τη νύχτα και το πρωί και θερμοκρασία από μείον 8 έως 12 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, αρχικά αίθριος καιρός και βαθμιαία νεφώσεις, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 2 έως 11 βαθμούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου