.

23 Ιαν 2017

Ο καιρός την Δευτέρα 23/1/2017

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από τη Δευτέρα και από τα νοτιοδυτικά. Έτσι, στα δυτικά, κεντρικά και νότια βαθμιαία αναμένονται τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και τη νύχτα και σε ημιορεινά. Την Τρίτη, τα φαινόμενα αρχικά θα επηρεάσουν όλη τη χώρα, αλλά βαθμιαία και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Τέλος την Τετάρτη ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές, πρόσκαιρες καταιγίδες στα ανατολικά και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι τη Δευτέρα και την Τρίτη σε όλη τη χώρα θα είναι ανατολικών διευθύνσεων 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Από το απόγευμα της Τρίτης όμως θα εξασθενήσουν, και στα ανατολικά θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 και τοπικά την Τετάρτη ως 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ παγετός θα σημειώνεται το βράδυ και νωρίς το πρωί σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.
 
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, από το απόγευμα βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις, κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία από μείον 5 έως 8 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές βροχές από το απόγευμα και στα ορεινά ασθενής χιονόπτωση. Το θερμόμετρο από μείον 3 έως 8 βαθμούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου