.

18 Ιαν 2017

Ο καιρός την Τετάρτη 18/1/2017

Με βροχές, σποραδικές καταιγίδες σε θαλάσσια και παραθαλάσσια κυρίως
τμήματα και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, κεντρικά ημιορεινά και περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο, θα κυλήσει ο καιρός και το επόμενο διήμερο. Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι κατά περιόδους έντονα. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Παρασκευή. Οι άνεμοι την Τετάρτη και την Πέμπτη στα βόρεια θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί με ένταση 6 με 8 μποφόρ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Την Παρασκευή, θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή, ενώ παγετός θα σημειώνεται το βράδυ και νωρίς το πρωί σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, βροχές ή χιονόνερο και τοπικές χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές κυρίως στα δυτικά. Πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι και θερμοκρασία από μείον 3 έως 7 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, βροχή ή χιονόνερο και στα ορεινά και ημιορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Ανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 2 έως 7 βαθμούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου