.

17 Αυγ 2016

Επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες τα κλεμμένα jet - ski από την Χαλκιδική

Χαλκιδική: Εξαρθρώθηκε η συμμορία που είχε «ρημάξει» τα τζετ-σκιΈνας 37χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή της Κασσάνδρας - Ο 28χρονος συνεργός του

Με λουκέτο κινδυνεύει το ποδόσφαιρο στην Χαλκιδική


Η Ε.Π.Ο τιμώρησε την Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής με χρηματικό πρόστιμο 3000 ευρώ, και τα 52

SOS εξέπεμψαν τα έσοδα! Οι Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν τους φόρους


SOS εξέπεμψαν τα έσοδα! Οι Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν τους φόρουςΈνα πρώτο σήμα κινδύνου εξέπεμψαν τα έσοδα του Ιουλίου, αφού σύμφωνα με τα

Full Moon Beach Party@Paraty All Day Beach Bar


Πόσο κοστίζει ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο;

Όνειρο του κάθε αθλητή που ταξίδεψε στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ένα μετάλλιο στο

Nέο σύστημα μετακινήσεων των δημοσίων υπαλλήλων

Εντός Σεπτεμβρίου αναμένεται, τελικά, να οδηγηθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της

Προς παράταση οδεύει η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ

xrimata.jpgΓια το τέλος του μήνα ή και τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου παραπέμπεται η ανάρτηση

"ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ" στη Νικήτη και στη Βουρβουρού


afisa_pans2016.pngΗ βραδιά ποίησης και μουσικής με τίτλο «Πανσέληνος Έρωτας» διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά με αφορμή την αυγουστιάκη πανσέληνο

Φόροι και χαράτσια παντού! Τι θα πληρώσουμε μέχρι τον Ιανουάριο

«Μποφόρ» φόρων χτυπά, τους επόμενους μήνες, τους ατομικούς και οικογενειακούς προϋπολογισμούς καθώς οι

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε διαρκώς το ίδιο πλαστικό μπουκάλι νερό

Να αποδείξουν ότι τα πλαστικά μπουκάλια νερό μπορούν να συγκεντρώσουν

Έκλεβαν τζετ-σκι από τις παραλίες της Χαλκιδικής

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Χαλκιδική δύο

Γιορτή Τσίπουρου 2016 Αμφιθέατρο Ν. Φώκαιας


Αυξήσεις φωτιά στα ασφάλιστρα ΥγείαςΑυξήσεις φωτιά στα ασφάλιστρα ΥγείαςΑκριβά θα πληρώσουν την ανάγκη για υγεία και φέτος οι Έλληνες καθώς αναμένονται αυξήσεις που θα αγγίξουν το 15% στα ιδιωτικά προγράμματα Υγείας, με τις εξελίξεις να ανεβάζουν σημαντικά το κόστος για περισσότερους από 300.000 ασφαλισμένους που έχουν εμπιστευτεί τη νοσοκομειακή τους περίθαλψη στον ιδιωτικό τομέα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ), η πρόσφατη εφαρμογή αυξημένου, ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ 23% στο τελικό κόστος νοσηλείας των ασφαλισμένων σε ιδιωτικές κλινικές, έχει ως αποτέλεσμα την υπέρμετρη επιβάρυνση των προγραμμάτων Υγείας που προσφέρονται από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Οι υπηρεσίες των ιδιωτικών κλινικών προς τους νοσηλευόμενους ασθενείς υπόκεινται στο σύνολό τους στον υψηλότερο συντελεστή ΦΠΑ, ο οποίος ως γνωστόν αυξήθηκε από 13% σε 23%.
Η επιβολή του υψηλότερου συντελεστή σημαίνει ότι δεν λαμβάνονται υπόψη οι χαμηλότεροι συντελεστές ΦΠΑ, οι οποίοι ισχύουν για επιμέρους υπηρεσίες και αγαθά της νοσηλείας (όπως τα φάρμακα που υπάγονται στον υπερμειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, 6%).
Την ίδια στιγμή οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις αποδίδουν στο κράτος έμμεσο φόρο, το «φόρο ασφαλίστρων» ο οποίος από τον Ιούλιο του 2015 επίσης αυξήθηκε στις ασφαλίσεις Υγείας από 10% σε 15%.
Το προεδρείο της Ένωσης υπογραμμίζει ότι, λόγω των πολλαπλών και ανεξέλεγκτων αυξήσεων που υφίστανται οι αποζημιώσεις Υγείας (από την υιοθέτηση νέων και συνήθως υψηλού κόστους ιατρικών πράξεων, την αύξησης της συχνότητας των μακροχρόνιων και σοβαρών παθήσεων) τα προγράμματα Υγείας ήδη λειτουργούν σε οριακό επίπεδο.
Οι πρόσφατες φορολογικές αυξήσεις επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο το κόστος των προγραμμάτων, στα οποία βασίζεται μεγάλο μέρος του πληθυσμού για να διασφαλίσει πρόσβαση στις ιδιωτικές υπηρεσίες, αποφορτίζοντας ταυτόχρονα το ήδη επιβαρυμένο σύστημα κοινωνικών παροχών.
Είναι, κατά συνέπεια, προς το συμφέρον του ασφαλιστικού συστήματος και των Ελλήνων πολιτών να υπάρξει μέριμνα ούτως ώστε η ιδιωτική ασφάλιση Υγείας να παραμείνει ένα προσιτό αγαθό για το ευρύ κοινό.

Προφητεία Αγιορείτη Γέροντα - Ποιος θα σώσει την Ελλάδα; ...Η Ελλάδα κυβερνάται από τον διάβολο!

«Η Ελλάδα κυβερνάται από τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια... πρόβατα δίχως ποιμένα...δεν ξέρουμε που να πάμε. Δεν γνωρίζουμε πού είναι το φως και πού το σκοτάδι....

«Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την χώρα υπάρχει. Είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός…» λέει ο Γέρων Παΐσιος. Διαβάστε την Προφητεία του  Αγιορείτη Γέροντα.

Όποιος έχει την ευλογία να τον συναντήσει, θα καταλάβει πως πρόκειται για έναν πεφωτισμενο Γέροντα. Μέσα από 24ωρες παρακλήσεις για κοσμικούς αλλά κυρίως για την Ελλάδα προσφέρει ύψιστο πνευματικό έργο και μιλά για πρώτη φορά για την κατάσταση στη Χώρα και για το τι πρέπει να κάνει ο Έλληνας για να λυτρωθεί.

«Η Ελλάδα κυβερνάται από τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια …..πρόβατα δίχως ποιμένα ….δεν ξέρουμε που να πάμε. Δεν γνωρίζουμε πού είναι το φως και πού το σκοτάδι. Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του αντιχρίστου όπου η εμφάνισή του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα. Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό. Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα, τα χρήματα, το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή.

Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσει για ό,τι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε Σώμα και Αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κατά Θεό Ζωή. Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάντια…

Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική Bουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν. Είναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος απόπροσώπου γης αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ίδιων των Ελλήνων πολιτών, από το Ελληνικό κράτος.

Μεγάλο ρόλο στην συνέχιση της πτώσης του Έλληνα, έχει παίξει το σατανοκούτι που έχουν όλοι στα σπίτια τους και που πρέπει να σταματήσουν να το κοιτούν…όλοι …ακόμα και τα παιδιά μας, γιατί από αυτό παίρνουν όλα τα μυνήματα που ο αντίχριστος θέλει να μεταφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας. Η ειδωλολατρεία του χρήματος και της σάρκας περνούν μέσα απότο σατανοκούτι στα παιδιά μας, που από μικρά γίνονται λάτρεις αυτού του τρόπου ζωής.

Ο πόλεμος θα γίνει. Και οι Έλληνες δεν θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι παρά Θεώ… Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν κάλεσμα από τον Θεό και είναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ήρωες. Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι Τούρκοι μαζί της: Το 1/3 θα σκοτωθεί, το 1/3 θα βαφτιστούν Χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χώρας.

Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την χώρα υπάρχει … Είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός… Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πολύ γρήγορα. Και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό, θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του την αναγέννηση του Ορθοδόξου Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο.

Αν ο Έλληνας μετανοήσει και ανακόψει την αποστασία από τον Θεό που έχει ξεκινήσει σαν έργο του αντίχριστου, ζήσει ενωμένος κάτω από τον Χριστιανικό πολιτισμό και διώξει μακριά την λατρεία του χρήματος και της σάρκας, τότε ο Θεός θα δείξει αμέτρητο έλεος και θα σηκωθούμε όρθιοι».

Ποιος είναι ο Γέροντας

Το 1978 πήγε για πρώτη φορά στο Αγ.Ορος. – Από τότε δεν βγήκε ποτέ του στον κόσμο.

Κοιμάται ελάχιστα, και κάθε μέρα κάνει παρακλήσεις στην Παναγιά για τον κόσμο, τον Έλληνα την Ελλάδα μας. Αυστηρότατος με αυτά που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα καλεί τον Άνθρωπο σε βαθύτατη μετάνοια και ξομολόγηση. Με πλυθείν αγάπη στον Θεό και τους Ανθρώπους είναι ο στυλοβάτης των Καρυών και στον Ναό του Πρωτάτου κάθεται όλα αυτά τα χρόνια σε ένα στασίδι του πρόναου κάνοντας το σημείο του σταυρού ασταμάτητα κρατώντας ένα τρακοσάρι κομποσκοίνι και παρακαλώντας την Παναγιά (την μάνα μας όπως λέει) να φωτίσει τον Άνθρωπο να μετανοήσει.

Δείτε την πρόβλεψη του καιρού μέχρι το Σαββατοκύριακο! (βίντεο)

Η πρόγνωση του καιρού μέχρι και το