.

2 Φεβ 2016

«Κόκκινη κάρτα» από Θεσμούς στο σχέδιο Κατρούγκαλου - «Τα γυρίζει» και η Γεροβασίλη για τις συντάξεις

«Κόκκινη κάρτα» από Θεσμούς στο σχέδιο Κατρούγκαλου - «Τα γυρίζει» και η Γεροβασίλη για τις συντάξειςΟι δανειστές απέρριψαν την πρόταση για αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών - Τα

Τα αλλάζει όλα ο Μητσοτάκης – Ποια είναι τα νέα πρόσωπα στο κόμμα

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα αλλάζει όλα ο ΜητσοτάκηςΕτσι, με αποφάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συστήνονται 3 νέες γραμματείες:

«Μπλόκο» στις φορολογικές δηλώσεις -Οι λογιστές απειλούν με αποχή

«Μπλόκο» στις φορολογικές δηλώσεις -Οι λογιστές απειλούν με αποχήΚλιμακώνουν τη στάση τους έναντι της

Ο Τούρκος επιχειρηματίας που θέλει να αγοράσει κανάλι στην Ελλάδα

Ατζούν Ιλίτζαλι λέγεται ο Τούρκος καναλάρχης, ο οποίος

Εκτάκτως στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας-Τι συνέβη

Εκτάκτως στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας-Τι συνέβη Όπως κάθε Τρίτη έτσι και σήμερα

''να σε καψω γιαννη να σε αλειψω λάδι'' ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει την απεργία της Πέμπτης: «Συνιστά αγωνιστική παρέμβαση»Ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει την απεργία της Πέμπτης: «Συνιστά αγωνιστική

Η κομματική ταυτότητα των antigold αντιδράσεων στις Σκουριές

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝΜε αμφίπλευρες ανακοινώσεις ξετυλίγεται η νέα φάση στην τοπική σύγκρουση μετά το κλείσιμο των Μεταλλείων στις Σκουριές και τους

Πού και πότε προχωρούν σε αποκλεισμούς δρόμων οι αγρότες

Πού και πότε προχωρούν σε αποκλεισμούς δρόμων οι αγρότεςΕντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, οι οποίοι προχωρούν σε

ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΝΤΑΣΗ: "ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ

Τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για τη συνάντηση

Κλείνουν 320 Αστυνομικά Τμήματα

Περίπου χίλιοι εξακόσιοι αστυνομικοί θα "εξοικονομηθούν" και θα διατεθούν σε

Τι πρέπει να προσέχετε στις φορολογικές δηλώσεις;

Οι νέες φορολογικές δηλώσεις για το 2016...

Αυτό είναι το ελληνικό βότανο που σώζει από τα προβλήματα όρασης

Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα για νέα γυαλιά, ή φακούς επαφής, επειδή η όρασή τους χειροτερεύει συν τω χρόνω. Σε γενικές γραμμές, τα γυαλιά και οι φακοί επαφής σάς βοηθούν να βλέπετε καθαρά, αλλά δεν βελτιώνουν την όρασή σας.
Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την όρασή σας, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον οφθαλμίατρο σας, διότι είναι πολύ καλύτερα για να διορθώσετε το πρόβλημα στην αρχή, παρά αργότερα.
Ευτυχώς, σύμφωνα με το iatropedia, υπάρχει μια φυσική θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την όρασή σας ή να την διατηρήσετε σε πολύ καλό επίπεδο για περισσότερα χρόνια. Το σαφράν είναι ένα από τα πιο ακριβά μπαχαρικά και προέρχεται από το αποξηραμένο στίγμα του λουλουδιού του κρόκου.
Μελέτες έχουν δείξει ότι ο κρόκος Κοζάνης θα μπορούσε να σταματήσει την τύφλωση και να συμβάλλει στην θεραπεία διαφόρων ασθενειών των ματιών. Επίσης, το σαφράν σε μορφή συμπληρώματος βελτιώνει την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας που εμφανίζεται συνήθως σε άτομα τρίτης ηλικίας και μπορεί να οδηγήσει σε μερική ή ολική τύφλωση. Αυτό το μπαχαρικό κοστίζει μέχρι και $800 ανά κιλό, ανάλογα με την ποιότητά του. Χρησιμοποιείται με πολλούς τρόπους: ως καρύκευμα τροφίμων, ως χρωστικός παράγοντας ή για τη θεραπεία περισσοτέρων από 90 ασθενειών.
Το σαφράν περιέχει πάρα πολλά αντιοξειδωτικά καροτενοειδή, κροκίνη και κροκετίνη, οι οποίες έχουν κυτταρικές και νευροπροστατευτικές ιδιότητες. Η κροκίνη έχει τη δυνατότητα να εμποδίσει τη δημιουργία υπεροξειδωμένων λιπιδίων.
Μελέτες έχουν δείξει ότι το συμπλήρωμα σαφράν (περίπου 20 mg ανά ημέρα με λήψη από το στόμα) που λαμβάνεται για περίοδο τριών μηνών μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την υγεία των ματιών σας. Επιπλέον, μια έρευνα που διεξήχθη σε ασθενείς που είχαν διαγνωστεί με πρώιμο στάδιο ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας και στους οποίους δόθηκε συμπλήρωμα σαφράν, έδειξαν σημαντική βελτίωση στην λειτουργία του αμφιβληστροειδούς και της όρασής τους γενικότερα.
Η λήψη συμπληρωμάτων σαφράν είναι ένας φυσικός τρόπος για να επιβραδύνετε και να αποκαταστήσετε τη βλάβη που προκαλείται στην όραση από την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας. Ο κρόκος έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει άμεσα τα γονίδια που είναι υπεύθυνα για τη ρύθμιση των λιπαρών οξέων της κυτταρικής μεμβράνης, η οποία ενισχύει τα κύτταρα της όρασης και τα κάνει πιο ανθεκτικά.

Απόσυρση αυτοκίνητων έως τα τέλη Ιουνίου

Απόσυρση αυτοκίνητων έως τα τέλη ΙουνίουΈξι μήνες παράταση αναμένεται στο καθεστώς της απόσυρσης αυτοκινήτων, δηλαδή μέχρι

Παγκόσμια απειλή ο ιός Ζίκα- Συναγερμός από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας

ιος-ΖικαΗ Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ανακοίνωσε ότι η εξάπλωση του ιού

Ανοιξιάτικη ανάσα μέσα στο χειμώνα

Ανοιξιάτικη ανάσα μέσα στο χειμώνα με ευχάριστο καιρό για όλη