.

31 Δεκ 2016

Οι άνδρες ή οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το sex;

Πως απολαμβάνουν το σεξ οι άνδρες και πως οι γυναίκες; Αναλύοντας δεδομένα για την
σεξουαλική ευχαρίστηση, ερευνητές πανεπιστημίου κατέληξαν σε
πορίσματα που δίνουν στοιχεία του ερωτικού χάρτη των δύο φύλων.
Οι άνδρες θεωρούνται οι κατ΄εξοχήν κυνηγοί της απόλαυσης όσον αφορά το σεξ, αλλά μία νέα έρευνα αποδεικνύει πως το αδύναμό φύλο είναι αυτό που το απολαμβάνει περισσότερο και πιο έντονα!
Η νέα έρευνα που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο της Concordia, αναζητούσε μεταξύ άλλων, τον τρόπο που οι γυναίκες ερεθίζονται ερωτικά. Στο συμπέρασμα πως οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ, έφτασαν αναλύοντας τα δεδομένα που θέλουν τις γυναίκες να έχουν 4 τουλάχιστον βασικές ερωτικές ζώνες.
Αυτό επιτρέπει στις γυναίκες να έχουν βαθύτερους, εντονότερους και πιο ποικίλους οργασμούς από αυτούς των ανδρών. Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της έρευνας Jim Pfaus, είπε πως ο οργασμός δεν προκύπτει απαραίτητα από τον ερεθισμό μίας μόνο ζώνης, αλλά ούτε και από τον ερεθισμό και όλων των σημείων επίσης.
«Είναι πιθανόν οι γυναίκες να έχουν τεράστια δυνατότητα να έρθουν σε οργασμό πολλών διαφορετικών τύπων. Η υποκειμενική εμπειρία δεν είναι απαραίτητα η ίδια για κάθε γυναίκα και μπορεί ακόμα να διαφέρει κάθε φορά που μία γυναίκα έρχεται σε οργασμό. Αυτές οι διαφορές καλύπτουν τόσο την φυσιολογία όσο και ψυχολογία της», δήλωσε ο ερευνητής Jim Pfaus.
Σύμφωνα με τις επισημάνσεις της έρευνας, ο «ερωτικός χάρτης» του γυναικείου σώματος δεν παραμένει αμετάβλητος όσο μία γυναίκα ωριμάζει. Είναι μία εξελισσόμενη εμπειρική διαδικασία στην πορεία της ζωής της, που στηρίζεται στην ανακάλυψη και την δημιουργία.
Τώρα οι ερευνητές εστιάζουν στην ερευνητική διαδικασία που θα τους επιτρέψει να αποδείξουν πόσο διαφορετική είναι η γυναικεία κορύφωση από την αντρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου