.

26 Δεκ 2016

«ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ» από την ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής


Εν όψει των Χριστουγέννων και στα πλαίσια της δράσης κοινωνικής προσφοράς, «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ», μέλη της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής συγκέντρωσαν
  είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και παιχνίδια, το απόγευμα της Παρασκευής στο Δημαρχείο Κασσάνδρας, σε συνεργασία με το Δήμο για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων και των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν στη Μητρόπολη Κασσανδρείας.
την σκέψη πως η προσφορά, σε όσους το έχουν πραγματική ανάγκη, δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο τις γιορτές, αλλά να είναι διαρκής και συνεχώς αυξανόμενη, η ΟΝΝΕΔ ξεκινά μια σειρά φιλανθρωπικών δράσεων με τίτλο «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ».
Στόχος της Νεολαίας της ΝΔ είναι να απαλύνει, όπως λέει, έστω και στο ελάχιστο τον πόνο και τη δυστυχία αυτής της εποχής και να κάνει τους ανθρώπους, που βίωσαν πιο σκληρά και άδικα από όλους την κρίση, να νιώσουν πως δεν είναι μόνοι.
Πρώτη δράση της ΟΝΝΕΔ είναι η προσφορά δώρων σε ορφανοτροφεία όλης της χώρας. Και το σκοπό αυτό συλλέγει δώρα και παράλληλα θα πραγματοποιήσει μια σειρά επισκέψεων σε δομές ιδρυμάτων στέγασης και προστασίας παιδιών, τόσο στην Αττική, όσο και στην Περιφέρεια.
Η ΟΝΝΕΔ εκφράζει την πεποίθηση ότι παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, κανένα παιδί δεν πρέπει να στερείται τη χαρά και το παιχνίδι, ιδιαίτερα δε εκείνα που το έχουν περισσότερο ανάγκη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου