.

28 Δεκ 2016

Ο καιρός την Τετάρτη 28/12/2016

Με τοπικές βροχές, πιθανώς στα ανατολικά θαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες και σημαντική επιδείνωση με χιόνια από το απόγευμα στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο (από το βράδυ), θα έχουμε την Τετάρτη. Από την Πέμπτη, τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια, όμως οι χιονοπτώσεις τοπικά θα είναι πυκνές ακόμα και σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας με χαμηλό υψόμετρο αλλά και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 6 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο από την Πέμπτη 9 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση από την Τετάρτη το απόγευμα και από τα βόρεια, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί τοπικά στα ηπειρωτικά θα έχουμε ισχυρό παγετό.
 
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, βαθμιαία αύξηση των νεφώσεων με τοπικές χιονοπτώσεις μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από μείον 4 έως 10 βαθμούς με αισθητή πτώση από το απόγευμα.
 
Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές χιονοπτώσεις από το απόγευμα, πολύ ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και το θερμόμετρο από 2 έως 10 βαθμούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου