.

20 Νοε 2016

Αυτό το αυτοκίνητο δε χάνει ποτέ την αξία του!

Οι αναγνώστες του newsauto.gr ίσως θυμούνται ένα παλαιότερο άρθρο σχετικά με την αξία που όχι μόνο διατήρησε αλλά…
αύξησε στο πέρασμα του χρόνου η McLaren F1. Παρότι έχουν περάσει δύο δεκαετίες από το λανσάρισμα εκείνου του ξεχωριστού μοντέλου και πλέον η McLaren Automotive δουλεύει… υπερωρίες , αυτή η τάση δεν θα αλλάξει.
Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η αξιολόγηση της βρετανικής εταιρείας Magnitude Finance, σύμφωνα με την οποία η McLaren P1 θα είναι το πρώτο μοντέλο στην ιστορία που η αξία του, δεν πρόκειται να πέσει ποτέ κάτω από την αρχική τιμή απόκτησής του! Αυτή, για κάθε ένα από τα μόλις 375 κομμάτια του εντυπωσιακού hypercar, ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Είναι φοβερό αν αναλογιστεί κανείς πως η τιμή της P1 μπορεί μόνο να ανέβει. Ακόμα και πρόσφατα supercars όπως η Ferrari Enzo, σε κάποιο σημείο έχασαν αξία προτού στην πορεία του χρόνου αυτή ανέβει ξανά. Αυτό πιστεύουμε πως δεν θα συμβεί με την P1. Εκτιμάμε πως από πλευράς αξίας, θα ακολουθήσει τα χνάρια της F1», είπε σχετικά ο Tim Marlow, διευθυντής της Magnitude Finance.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαρκώς αυξανόμενης αξίας της F1, αποτελεί αυτή που… ταλαιπωρήθηκε στα χέρια του Mr. Bean! 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου