.

29 Δεκ 2015

Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή Αγάπης στο Θέατρο Μ. Παναγίας (βίντεο φώτο)Μια ζεστή μουσική παράσταση αγάπης
έδωσε η Χορωδία Νέων Στανού του Ι.Ν.Εισοδίων της Θεοτόκου, στο Θέατρο της Μ.Παναγίας το βράδυ της Δευτέρας. Μαζί με την Χορωδία του Στανού τραγούδησαν η Χορωδία Νέων του Γ/σίου Παλαιοχωρίου και η Γ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου της Μ.Παναγίας.
Νεανικές φωνές συνέθεσαν τα ακούσματα των καλάντων απ΄όλη την Ελλάδα στο 1ο μέρος ενώ στο 2ο μέρος της παράστασης ακούστηκαν πιο μοντέρνα τραγούδια ελληνικά και ξένα, κομμάτια που άρεσαν ιδιαίτερα στην νεολαία.
Οι νέοι της Χορωδίας ταυτόχρονα με τα τραγούδια, πέρασαν και μηνύματα αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, παίρνοντας σε τακτά διαστήματα θερμό χειροκρότημα από το κοινό του θεάτρου.
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η προβολή της 3D animation ταινίας μαζί με το τραγούδι που ευαισθητοποίησε τους θεατές να σκεφτούν για μια στιγμή <<τα άστεγα παιδιά>>,  όπως επίσης και το αντιπολεμικό τραγούδι <<war is over>> του John Lennon που απέσπασε θερμό χειροκρότημα ιδιαίτερα από το νεανικό κοινό.

Την μουσική επιμέλεια και οργάνωση είχε ο εκπαιδευτικός Παντελής Κουρτίδης ο οποίος αφού ευχαρίστησε γονείς και νέους απ΄ όλα τα χωριά  για την αμέριστη στήριξή τους στο έργο της Χορωδίας Νέων, τους ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλή χρονιά και υγεία σε όλους. 

 Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερισσού κ.κ. Θεόκλητος ο οποίος στην ομιλία του  συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς κ. Παπασαραφιανό  και κ. Κουρτίδη για το τέλειο αποτέλεσμα της βραδείας. 
  Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Μ. Παναγίας κ Μητροφάνης , ο Πρόεδρος του Τοπικής Κοινότητας κ. Κυριανός οι οποίοι και χαιρέτησαν την εκδήλωση καθώς επισης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος των Μεταλλωρύχων,  πολλοί ιερής, εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  και  πολλοί γονείς.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου