.

26 Μαρ 2015

Ψήφισμα προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αριστοτέλη:

Ψήφισμα προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αριστοτέλη:
Αξιότιμοι κύριοι,
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τον
εμπαιγμό που δεχόμαστε στα ίδια τα χωριά μας, από την Δημοτική αρχή και τα στελέχη της που θα έπρεπε να υπηρετούν το κοινό καλό, την ενότητα και την πρόοδο ΟΛΩΝ ΜΑΣ, σας καλούμε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, και ΠΡΟΣΩΠΟ με ΠΡΟΣΩΠΟ να μας πείτε τι προτίθεστε να κάνετε με τα Μεταλλεία και τα 11 χωριά του Δήμου που βασίζονται σε αυτά.
Χωρίς φόβο και δεύτερες σκέψεις ως κάτοικοι αυτού του Δήμου καταγγέλλουμε:
1.      Την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να διχάσει και πάλι την κοινωνία, με επίσημες ανακοινώσεις του Δήμου που μας εκθέτουν και μας βάζουν στο στόχαστρο
2.      Την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να αποπροσανατολίσει τον κόσμο, λέγοντας ότι στηρίζει τους εργαζόμενους και τα αιτήματά τους, ενώ την ίδια ώρα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια εναντίον τους.
3.      Την ανοιχτή εμπλοκή των στελεχών του Δημοτικού Συμβουλίου και του ίδιου τους προέδρου, σε «εκδηλώσεις» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. Και την πρόσφατη συνάντηση αυτών που μας εκπροσωπούν με τον αρμόδιο Υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη, με στόχο να βρεθούν τα «όπλα» ΕΝΑΝΤΙΟΝ μας.
4.      Την «ειδική» μεταχείριση της πλειοψηφίας των κατοίκων που θέλουν την ανάπτυξη, την πρόοδο, την ενότητα, το καλό του τόπου, στο όνομα ενός «στοιχήματος» με μοναδικό διακύβευα το δικό μας μέλλον.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΤΠΤΗ ΠΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ:
1.      Εμείς είμαστε κάτοικοι, δημότες του Δήμου Αριστοτέλη, ζούσαμε, ζούμε και θα ζούμε σε αυτά τα χωριά και δεν θα επιτρέψουμε ΠΟΤΕ και από κανέναν την καταστροφή τους και την υπονόμευσή τους.
2.      Εμείς ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την πρόοδο την ευημερία και το κοινό καλό και αυτά δεν τα διαπραγματευόμαστε.
3.      Εμείς αγωνιζόμασταν πάντα για την ΕΝΟΤΗΤΑ στα χωριά μας, απορρίπτοντας την βία, καταδικάζοντάς τον διχασμό, επιλέγοντάς τους χαμηλούς τόνους, και αυτήν την ΝΙΚΗ δεν την χαρίζουμε σε κανέναν.
4.      Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε συμφέροντα, παιχνίδια, προσωπικές φιλοδοξίες και εμπάθειες να βάλουν σε κίνδυνο τον τόπο μας, το μέλλον μας, την ενότητα και την προοπτική που ξανακερδίσαμε με αγώνες.
ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ως κάτοικοι αυτού του Δήμου.
Κύριε Μίχο,
Διεκδικούμε από όλους όσους διοικείτε τον τόπο μας, να ξεκαθαρίσετε την θέση σας ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ και να μας πείτε ανοιχτά και ξεκάθαρά τι προγραμματίζετε για μας, ΟΧΙ ως εργαζόμενους, αλλά ως κατοίκους ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ.

Σας καλούμε σε έναν διάλογο ΟΧΙ για να διαπραγματευτούμε αλλά για να ορίσουμε όλοι από κοινού το ενιαίο μέλλον του τόπου μας. Αυτό που μας χωράει και θα μας χωράει όλους.
Οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας
  • α1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου