.

14 Φεβ 2015

"ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ" - ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ? (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτήν την πολύ ασαφή τοποθέτηση ως προς το
επαγγελματικό αύριο το μεταλλωρύχων έκανε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, στο πλαίσιο αντιπαράθεσης που είχε με τον βουλευτή της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για τις επενδύσεις στην χώρα στην τηλεοπτική εκπομπή "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA".

Έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον ότι στην κυβερνητική παράταξη το έχουν πάρα πολύ εύκολο να μιλάνε για λουκέτο στα μεταλλεία και διαφορετικό επαγγελματικό προσανατολισμό των μεταλλωρύχων, χωρίς όμως ακόμη να είναι σε θέση να πουν με σαφήνεια ποια θα είναι η επόμενη μέρα για 2.000 εργαζόμενους χωρίς τα μεταλλεία.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι  αυτή η θολή κατάσταση επιτείνει την αγωνία που ζει ο μεταλλευτικός κόσμος της περιοχής, καθώς όταν γίνονται τέτοιου είδους βαρυσήμαντες δηλώσεις από μια κυβέρνηση θα περίμενε κανείς και ένα δομημένο πλάνο, όπου θα επεξηγείται με σαφήνεια τι περιλαμβάνει ο επιδιωκόμενος ξεριζωμός της μεταλλευτικής από τη ΒΑ Χαλκιδική.

Αντι αυτού επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής ο γραμματέας της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που είπε την απόλυτη αλήθεια τον περασμένο Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη.


Δείτε ΕΔΏ τις δηλώσεις που έγιναν στην πρωινή εκπομπή του MEGA. To επίμαχο σημείο είναι μετά το 3':20". 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου