.

15 Ιουν 2014

Σαμαράς: Ζωής ή θανάτου το ματς με την Ιαπωνία

Σαμαράς:Ζωής ή θανάτου το ματς με την ΙαπωνίαΜετά την ήττα της Εθνικής μας ομάδας από την Κολομβία στο πρώτο παιχνίδι της στο
Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ο Γιώργος Σαμαράς έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδας της FIFA.
Ο Γιώργος Σαμαράς υποστήριξε πως η ομάδα έκανε κακό ξεκίνημα και πως αν και η Κολομβία δεν ήταν καλύτερη, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και τις μετουσίωσε σε γκολ.
"Πρέπει να δώσουμε περισσότερα στη διοργάνωση, αλλά νομίζω ότι δείξαμε κάτι στο ματς με την Κολομβία. Ήταν ένα παράξενο ματς. Στα πρώτα πέντε ή έξι λεπτά δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε ένα κακό γκολ. Μετά απ' αυτό, όμως, είχαμε μεγάλο ποσοστό στην κατοχή, πιέσαμε αρκετά και δημιουργήσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Αλλά, κοιτάξτε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η Κολομβία δεν έφτιαξε περισσότερες ευκαιρίες από εμάς, όμως, έβαλε τρία γκολ. Δίκαιο ή όχι, αυτό είναι το αποτέλεσμα και πρέπει να το αποδεχθούμε", δήλωσε ο Έλληνας επιθετικός.
Για την τακτική της Εθνικής μας είπε: "Γνωρίζω ότι όλοι περίμεναν πως θα παραταχθούμε με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα, θα αμυνόμαστε ξανά και ξανά, προκειμένου να κρατήσουμε το μηδέν. Εγώ νομίζω ότι παρουσιάσαμε ένα σύνολο που του αρέσει να επιτίθεται, που συνεργάζεται ωραία και που προσπαθεί πάντα να δημιουργεί ευκαιρίες. Κόντρα στην Κολομβία πήγαμε για τη νίκη κι αυτή η φιλοσοφία δεν θα αλλάξει. Απλώς ελπίζουμε ότι θα μας φέρει καλύτερο αποτέλεσμα στην πορεία γιατί το ματς με την Ιαπωνία είναι ζωής και θανάτου".
Για το μέλλον της ομάδας του στη διοργάνωση δήλωσε: "Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να συνεχίσουμε να παίζουμε με το ίδιο στυλ. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο ματς με την Κολομβία κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραλείψουμε. Σε κάποιο άλλο παιχνίδι ενδεχομένως να κερδίσουμε".
Είδηση προσπάθησε να βγάλει η FIFA όσον αφορά το μέλλον του Σαμαρά σε συλλογικό επίπεδο αλλά ο Έλληνας επιθετικός δεν θέλησε να πει κάτι: "Πέρασα επτά καλές σεζόν στην Γλασκόβη, όπου αναπτύχθηκα ως παίκτης και ως προσωπικότητα. Στο τέλος, όμως, μία απόφαση, που πάρθηκε από άλλους, με κάνει να μην αισθάνομαι παίκτης της Σέλτικ. Είμαι 100% συγκεντρωμένος στην Εθνική ομάδα και μόνο όταν το Παγκόσμιο Κύπελλο τελειώσει, θα κοιτάξω τις επιλογές που έχω".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου