.

1 Απρ 2014

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ!!!

Είναι καταιγιστικές οι παρασκηνιακές εξελίξεις, που αφορούν τις υποψηφιότητες για το δήμο Αριστοτέλη και τις ευρωεκλογές με απίστευτες καραμπόλες προσώπων που γίνονται με φόντο την
επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική.

Όλα άρχισαν από την επίσημη πρόταση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στο διευθύνοντα σύμβουλο της "Ελληνικός Χρυσός" Πέτρο Στρατουδάκη να κατεβεί ως υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Αριστοτέλη!!!!!!
Όπως πληροφορούμαστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπήκε σ’ αυτή την «ανατρεπτική» διαδικασία, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα στάση του, καθώς:


  • Στην Κουμουνδούρου είναι απόλυτα σίγουροι για την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές, που εκτιμούν ότι θα γίνουν πολύ σύντομα. Επίσης, ξέρουν πολύ καλά ότι τα μεταλλεία Κασσάνδρας δε γίνεται να κλείσουν για ευνόητους λόγους, τους οποίους σε καμία περίπτωση, ως νέα κυβέρνηση, δε θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν. 

Θέλουν λοιπόν στο πλαίσιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, μεσω της κρατικοποίησης του εθνικού πλούτου, να υπάρχει ένας δήμαρχος στην περιοχή, που τη γνωρίζει πολυ καλά, έχει πλούσιο αριστερό υπόβαθρο, είναι χαμηλών τόνων, ενώ με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα, έτσι ώστε το εγχείρημα της κρατικοποίησης των μεταλλείων να’ χει απόλυτη επιτυχία και συν τοις άλλοις να αποτελεσει τον «πιλότο» και για άλλες κρατικοποιήσεις στην Ελληνική επικράτεια.
  • Βλέπουν επίσης, ότι η υποψηφιότητα του Γιάννη Μίχου αντιμετωπίζει προβλήματα αποδοχής, κυρίως στα Μαδεμοχώρια, κάτι που αναδεικνύεται και από τις κυλιόμενες μυστικές δημοσκοπήσεις  που έχουν στη διάθεση τους και δείχνουν επικράτηση του Χρήστου Πάχτα στο β’ γύρο. Ένα σενάριο, που στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να το σκέφτονται ούτε για αστείο, λόγω και της δικαστικής διαμάχης που σοβεί ανάμεσα τους. 


Επίσης, πληροφορίες θέλουν σφόδρα ενοχλημένη την Κουμουνδούρου από την τελευταία εξαγγελία του Γιάννη Μίχου για «σύσταση γραφείων εργασίας σε κάθε χωριό του δήμου», καθώς πιστεύουν ότι αυτή η πρόταση δύναται να ανοίξει την κερκόπορτα για τις γνωστές εταιρίες ενοικιάσεως εργαζομένων.  Αυτές οι δυστοκίες που εμφανίζονται με την υποψηφιότητα του Γιάννη Μίχου είναι και η κύρια αιτία, που ο ΣΥΡΙΖΑ απέφευγε να στηρίξει την υποψηφιότητα του.


Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται από το περιβάλλον του Διεθύνοντα συμβούλου της Ελληνικός Χρυσός, ο ίδιος έθεσε έναν απαράβατο όρο, για να κάνει αποδεκτή την τιμητική πρόταση που του έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.


Στο ψηφοδέλτιο που θα καταρτίσει, να απαρτίζεται αποκλειστικά από τους καθηγητές του ΑΠΘ, που συμμετείχαν τόσο στην εκπόνηση του πορίσματος του συμβουλίου περιβάλλοντος όσο και στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης υποψηφίου της ενωτικής πρωτοβουλίας, έτσι ώστε από κοινού να συνδιαμορφώσουν το... πρωτόκολλο «της φέρουσας ικανότητας  του οικοσυστήματος της ΒΑ Χαλκιδικής».


Ένα πρωτόκολλο-«ευαγγέλιο» που θα πρέπει επάνω σ’ αυτό να πορευτούν πιστά και απαρέγκλιτα οι τωρινές και μελλοντικές επενδύσεις σε πάσης φύσεως παραγωγικές δραστηριότητες στην περιοχή.
Σ’ αυτήν την περίπτωση όμως, που φαντάζει ιδανική για το ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε να εξουδετερώσει την επανεκλογή του Χρήστου Πάχτα δημιουργούνται και νέα δεδομένα για την υποψηφιότητα του απερχόμενου Δημάρχου Αριστοτέλη στις ευρωεκλογές

Αλλωστε, οι Βρυξέλλες δεν του είναι καθόλου άγνωστες, καθώς εκεί πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια, σπουδάζοντας χημικός στο Ελεύθερο πανεπιστήμιο των Βρυξελλών.


ΥΓ. Έτσι για να χαλαρώσουμε λίγο. Πρωταπριλιά είναι άλλωστε. Θα περάσει...

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου