.

19 Ιαν 2014

Προειδοποιούν κι εύχονται για νέο τρομοκρατικό χτύπημα οι ληστές του Βελβεντού - Αποκάλυψη: Στο κελί των "Πυρήνων" πριν αποδράσει ο Χ. Ξηρός

Προειδοποιούν κι εύχονται για νέο τρομοκρατικό χτύπημα οι ληστές του Βελβεντού - Αποκάλυψη: Στο κελί των `Πυρήνων` πριν αποδράσει ο Χ. ΞηρόςΣυναγερμός και μάλιστα σε υψηλότερο επίπεδο από κάθε άλλη φορά την τελευταία δεκαετία έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα. Σήμερα,
οι ληστές του Βελβεντού, με κείμενό τους στον ιστότοπο indymendia, αναφέρουν ξεκάθαρα πως ...κάποιοι ετοιμάζουν επιθέσεις. Σημειώνεται ότι παράλληλα με αυτήν την ανακοίνωση, ο Χριστόδουλος Ξηρός παραμένει άφαντος ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ συχνές επισκέψεις στην πτέρυγα των Πυρήνων στις φυλακές. Μάλιστα ένα από τα τελευταία βράδια του στη φυλακή το πέρασε στην πτέρυγα των «Πυρήνων της Φωτιάς». Την ίδια ώρα έξω είναι και ο Νίκος Μαζιώτης... 

«Δεν συνάντησε τους φυλακισμένους από τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς μία φορά, όπως ξέραμε ως τώρα, αλλά τρεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ομως μας προβληματίζει ότι είχε ελευθέρας για επαφές και με άλλους κρατουμένους σε όλες τις πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλού», δήλωσε ανώτατο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. στο "ΒΗΜΑ".

Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής», από τις καταθέσεις των σωφρονιστικών υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από τον υπουργό Δικαιοσύνης προκύπτει πως ήταν πολλές οι σχετικές "μετακινήσεις" του Ξηρού τα τελευταία δύο χρόνια περίπου.

Με αυτά τα δεδομένα και μετά τις σφαίρες που εστάλησαν στο δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη και στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο, η αντιτρομοκρατική εκτιμά πως θα υπάρξουν διαδοχικές επιθεσεις τις επόμενες εβδομάδες.

Αυτό προαναγγέλλουν άλλωστε και στο κείμενο που έστειλαν οι ληστές του Βελβεντού στο indymedia ενόψει της δίκης τους στις 3 Φεβρουαρίου. Η τελευταία πρόταση αναφέρει με κεφαλαία γράμματα "ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Σ' ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ"'

Το κείμενο

Στις 3 Φεβρουαρίου ξεκινάει μια ακόμα δίκη στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η οποία εμπεριέχει διάφορες υποθέσεις.
Κάποιοι από εμάς κατηγορούμαστε για την υπόθεση των σπιτιών στο Βόλο και τη Καλλιθέα (Μιχαηλίδης, Ντάλιος, Ρωμανός), για τη συμπλοκή με τα γουρούνια στη Πεύκη (Μιχαηλίδης), ενώ κάποιοι για τις ληστείες της Αγροτικής στο Φιλώτα Φλώρινας (Σαραφούδης, Μιχαηλίδης, Πολίτης, Ντάλιος, Χαρίσης) και της Αγροτικής στο Πυργετό Λάρισας (Σαραφούδης).
Δε θα σχολιάσουμε τίποτα εδώ σχετικά με τις κατηγορίες που μας "βαραίνουν". Ο καθένας από εμάς έχει κάνει τις δικές του επιλογές και χαράξει τη προσωπική του στρατηγική όσον αφορά τη διαχείρηση της δίκης τόσο σε νομικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο.
Το είχαμε γράψει κάποιοι από εμάς και για τη δίκη της υπόθεσης του Βελβεντού και το ξαναλέμε : Η ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ που μας ενώνει δε θα υπονομεύτει από τους διαχωρισμούς που προκύπτουν της νομικής και πολιτικής διαχείρησης της δικής.
Με ή χωρίς δικηγόρους, ανάληψη ευθύνης ή μη ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να κοιτάμε ΜΑΖΙ τον ουρανό πίσω από τα τείχη και να δίνουμε ΜΑΖΙ τον αγώνα κόντρα στη σαπίλα του εγκλεισμού.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Σ' ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
Μιχαηλίδης Γιάννης
Πολίτης Δημήτρης
Σαραφούδης Γρηγόρης
Ντάλιος Αργύρης
Χαρίσης Φοίβος
Ρωμανός Νίκος


newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου